入嚟放低感情問題等我鬧撚醒你

654 回覆
41 Like 9 Dislike
拍拖4年 一直都好好 好小鬧交 佢好多野都好就我
仲講埋幾時會結婚 大家唔會離開大家咁
點知有一日就話同我一齊好攰 話想搵返自己
然後就分手了
一個月後復合過一次 但之後又覺得原來一早已經磨蝕曬對我嘅愛
但我仲好掛住佢好愛佢 仲期盼有一日佢會回頭…

利申:佢話仲愛我 只係… 唔鐘意我
我淨係見到佢比你逼到就黎痴線姐
個人要情緒幾崩潰或者壓力幾大先會諗自殺
你仲係度問係咪一時意氣
咪撚淨係放大自己既唔開心啦 以為自己好慘啊?
你條仔比你逼到就黎痴線仲撚慘啊
屌你啦on99 唔愛你既話遇著你咁既人一早飛鳩你啦
你逼到人就黎痴線仲好意思話人變左 想人變返以前咁
尋晚發夢夢見同ex放狗,行行下突然出現咗個男仔公主抱走咗佢,隻狗仲跟埋佢地走

屌你痛心到起身仲痛緊
你以為好好 好少鬧交係因為四年黎一直都係佢忍你就晒你囉
你估中文老師改作文咩 成日send千字文過黎 煩唔煩啊
擺明大家想要既野都唔一樣 你死lur有咩意思姐
你地會拍咁耐拖可能只係條仔懶得去搵第二個
遇到你呢啲女都幾煩
佢真係前世唔知做錯咩今世先要受你啲脾氣
根本價值觀唔同 有時啲野唔係講有心磨合就得
兩個人中間嗰條根本鴻溝黎 差距大到根本彌補唔到
人生就係咁現實 鍾意唔代表適合
識咗個friend十年,五年前同佢表哂白,早兩年佢去咗外州讀書,識埋男朋友。

跟住呢兩年越嚟越少偈傾,唔知係我越嚟越唔知點面對佢,定係佢想疏遠我/已經冇心留意我。佢放假翻嚟嘅時候我都會同其他朋友一齊見佢,但係每一次見親傾親佢都好似交緊行貨咁。

我講到咁係人都知咩料啦,但係心入面真係放唔低。呢五年嚟係咁陰啲陰啲、揦住揦住痛,好似乜嘢憧憬都流失哂咁;我已經冇哂辦法,唔想再撐落去啦。有時成日喺到諗點樣一了百了,因為橫𠶧佢都唔care㗎啦。
好掛住我另一半
我地平時幾日先見一次
如果我地冇見嘅話就會成個腦都係佢
無論係番緊工讀緊書定同fd玩
咁戀愛腦點算好🥵🥵
你都痴撚線 咁樣仲諗住第日同居
擺撚到明唔夾 分手啦屌你老母
仲要係度講條仔啲朋友點點點 你地拍拖關人撚事咩
兩條友自己唔識處理要人幫你處理埋?
使唔使教埋你地扑野要用咩姿勢?
做人拖拖拉拉婆婆媽媽 抵你就咁一世
讀緊中學?唔識分輕重?
姐係鐘意人但唔想去追佢?
開返個交友app搵過個啦
反正你話人個樣唔得
執下個樣 襯下衫 肥就減下肥
自己咩都唔做就係度怨係冇用
個天唔會冇啦啦跌條仔落黎比你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞