入嚟放低感情問題等我鬧撚醒你

654 回覆
41 Like 9 Dislike
交友app識,約左一次後無再搵我
係咪可以收皮
快d鬧醒我....
Yes 你估佢淨係同你一個傾咩
漁翁撒網 同一時間同十幾個人傾緊啦
約左出黎唔啱心水就唔搵架啦
一齊左幾耐
對個好flirty嘅人有好感 本身以為只係對我一個咁 無意中聽其他人講佢都會flirt其他女 好似比人玩咁 但放唔低佢
死臭雞黎 有男朋友又唔撚肯分手 又要吊住你
照你咁講即係佢想同時擁有佢男朋友比倒而你比唔到佢嘅嘢 eg物質
另一方面又想享受你對佢嘅好 對佢嘅愛
屌佢老味 邊有咁著數架
同埋你做frd 同做情侶唔同
作為朋友食飯多數aa 亦都唔會需要你大時大節準備呢樣嗰樣比佢
但拍拖唔同 佢生日聖誕節情人節 你識唔識去搵啲高級餐廳 買佢鍾意嘅禮物比佢 去到餐廳睇住個餐牌口啞啞?
好大機會佢就會埋怨你 呢樣唔識嗰樣唔識 就算唔講出口 佢心入面遲早都會咁諗 唔識佢個level啲嘢未必係問題 但同呢啲人拍拖就預左你地嘅日常生活品味嗜好各樣嘢都會好唔同

況且人地有男朋友啦 又唔肯分手 你唔撚好咁on9啦
你係咪會想像分手個畫面 諗諗下又唔想分
但其實越耐只會越唔捨得
想睇多次 睇下自己有冇get錯你講咩
睇多次都覺得條友真係雞黎 佢當你兵咋?
好人好者點會講得出咩可唔可以一直陪佢直到面對嗰日
男人都有青春 佢十年後結婚 你係咪陪佢十年
可能你等佢呢段時間會錯過左啲同你背景相似啲 又適合啲嘅人 down個交友app 大把女啦
條女都Onl799 係重視你就唔會捨得你等佢咁耐 自鳩私
佢唔係鍾意你 唔係鍾意佢條仔 佢最鍾意自己呀
醒下啦師兄
咁條女要諗下如果最後結左婚 佢接唔接受到同一個自己唔鍾意嘅人一世 都係嗰句啦 佢係咁鍾意你 唔會想你咁辛苦等佢 呢啲人好自私 佢講乜你信乜 過多幾年你會發覺等呢啲人好唔值得
同埋香港有幾多二世祖 普通人係佔大多數 想發圍咪努力啲改變 當然現實係殘酷 可能你幾努力都唔會成為二世祖嘅level 但你努力左 起碼如果你遇到下一個女仔 你又係好鍾意嘅 唔會又覺得因為窮留唔住鍾意嘅人
醒下啦師兄
佢會留你係因為你可以俾到一啲佢男朋友俾唔到嘅嘢
因為你鍾意佢 但你又自知能力不足
所以你會盡力滿足佢情感上嘅需求
而佢男朋友就有足夠資源滿足佢物質上所需
佢只係唔想失去你 而唔係愛你
佢只愛自己 呢個只係佢嘅佔有慾
分手sad係sad一排
但你等佢變係無了期令自己唔開心
如果你想佢改 你認真同佢傾過 觀察一排 比個限期大家囉
睇你個款應該係絲 可能過多幾年你會覺得自己浪費時間係佢身上

但想問下同佢一齊佢比到咩快樂比你 有咩令你留戀
如果冇 只係因為一齊得耐耐地 唔想分手
咁你唔捨得嗰個唔係佢 係時間耐左比你嘅感覺啫
你同任何人一齊都會咁
你同佢講你點諗囉
要唔聯繫夠耐先可以慢慢比自己離開一個人
如果佢唔比你斷 你慢慢等佢結婚嗰日啦
我女朋友有個fd本身拍緊拖,但佢仲有一個sp,佢識個sp仲識得耐過佢條仔同肯為個sp打避孕針,我全部當事人都識,但同我條女個fd條仔唔算好熟,我應唔應該講出黎?
點解鐘意人反而要唔搵人唔覆人
唔好講
你唔知人地點諗 一陣怪返落你度
扮唔知就算
推咩佢去死呀
一齊得真係一啲啲感情都冇咩
況且照你講 佢同條仔門當戶對
對方又比到佢想要嘅佢
如果佢真係咁唔鍾意 淨係得佢老豆老母鍾意
佢地又會一齊到耐咩
所有人都係自己幸福自己爭取啦

依家佢拍拖定佢父母拍拖 2021仲有得比人限制同得邊個一齊架咩
依種關係維持咗幾耐?
發現男朋友玩交友app
佢完全唔care我發現左
一啲內疚後悔有歉意都冇
仲話係我逼成佢咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞