入嚟放低感情問題等我鬧撚醒你

654 回覆
41 Like 9 Dislike
鍾意咗個好兄弟,但知道大家冇可能一齊,所以果斷斬纜了
面對呢啲為食女咩都做得出嘅人覺得佢哋未進化,好嘔心
做女人唔好做到咁cheap
佢無為你同條女分手你都知自己咩事
hehe?
鍾意咗嗰男仔好耐,默默關心佢,成日偷撞佢。但佢從來冇約過我出街,只係間唔時message我傾計。見到我都冇特別開心。

對住新識一星期嘅女仔就打打鬧鬧,玩到meet人面豬燈,笑得好開懷。

想放棄了,求鬧醒。
多謝你啊 同你呻咗吓個人好好多
點解現代人都咁鍾意派帽㗎
咁講啦 男人對你好同你玩得埋唔一定鍾意你
但同你玩唔埋一定係唔鍾意
男人係咪再被動都好,鐘意嘅點都會約出黎?
係 同埋就算堅被動 你出聲都會出
想死心你咪試下約佢
鍾意嘅人同佢個friend講,
因為佢自己外協所以應該唔會考慮同我一齊,
所以我已經係算間接俾人拒絕咗,
雖然已經接受咗現實但又係同一個地方會成日見無得斷聯,而且我哋都成日text,前排仲成日夜晚互相秒覆咁傾到四五點先訓,同佢做朋友會辛苦但又會有好多開心嘅時候,見到佢就會開心

就算明知無機都繼續聯絡係咪好蠢,
感覺自己仲係好鍾意佢,好多嘢都會想同佢講
其實講早抖早晨唔代表D咩架好無 唔好諗多左啦 無聊先搵你陪 有靚女佢就唔會再理你

你講得啱
佢擺到明對你完全冇feel啦
你唔係仲幻想自己靠努力就感動到佢啊?
係蠢到爆 除非你可以突然變女神
你係咪咁缺朋友 缺到要R返個ex做frd
冇人會係無可取代 只係你未搵到可以取代佢既嗰個人
由你當佢係女神果刻 你已經輸左
邊個話女仔搵男仔易過生菜架……
暑假返工識左個女仔 但係佢要返英國讀書
我襯佢話唔做個時約佢食飯(之前唔係話好熟)
食飯個時大家都feel到幾好 佢臨走前個禮拜差唔多日日見 過程都似情侶嘅

之後我就表白 佢就話唔好 話long d好難
佢返左英國之後 我都有每晚凌晨打俾佢 已經係我適應佢個time zone 但係佢都好似唔係好在乎 成日唔覆message 差唔多次次都5 6個鐘先覆一次

依家差唔多成個禮拜冇乜講嘢
我已經好盡力維繫同好攰
但係我真係好鍾意佢
佢Christmas會返黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞