入嚟放低感情問題等我鬧撚醒你

654 回覆
41 Like 9 Dislike
拍拖係浪費時間

不如用呢啲時間去增值自己 擴闊事業圈子 修身立業

有錢有權所有問題都唔係問題 包括感情問題 只要有錢 話之你包起十個學生妹又點話

唔好同我講咩錢買唔到愛 貧賤夫妻百事哀 任何一方嘅擇偶條件咪又係物質為主 冇大餐食冇靚衫靚袋條仔點caring都話係冇將來啦係咪
明嘅 連登全部女人都係雞吖嘛
我唔會控制佢嘅行為
咁係佢自己要走返入我嘅世界
同樣地亦都冇人可以控制我唔可以繼續鍾意佢㗎啦
咁你上黎講乜鳩
講你又唔聽
你明唔明 佢既行為的確你係控制唔到
但你可以令佢消失係你既世界
你依家似D跟蹤狂,變態毒撚
男女角色互換下其實真係令人好不安
條仔仆唔仆街我唔知 但你咁樣作踐自己真係好cheap
做雞都有錢收 港女將個閪當八達通用
你呢人地玩都唔想再玩你仲妄想人地再玩你
你自己諗
咁你上黎呻乜野
無一齊過又無屌過 記起咪記起
你岩即刻開懷左thanks bro
各人選擇 無分對錯
錢係買到愛情我唔否認 但只係表面風光既愛
內心有幾空虛你自己知
只係用緊物質同錢去彌補返愛情方面既缺失
唔至於一樣野都無
LongD好易淡同帽。
只有父母嘅愛係真愛 不服來辯
自卑 唔夠叻
好多都覺得鍾意唔起
我可以令佢消失喺我嘅世界
但係佢自己又走返入嚟一樣唔係我可以控制㗎喎
我既感情問題就係冇感情問題
冇感情問題+1
我男朋友竟然連我生日咁重要嘅嘢都唔記得咗
出身年月日全部都唔記得
佢已經即刻講對唔住
我就扮冇嘢 唔係太想小事化大
但其實有啲唔開心
唔知點解個心拿住拿住咁
好似覺得佢冇心對我咁
我本身係冇期望冇失望嗰類型嘅人嚟嘅
但今次唔知點解覺得失望
被帽左兩次 自己承受唔到分手既痛 所以拖住繼續
距離上次發現被帽有半年 上星期發現佢同個第三者仲有聯絡 佢地有好多共同朋友 會一齊去玩
但佢應承過我以後唔會再見佢 然個我發現佢地半年見左5次
我又太廢太無用 又選擇咗原諒
前日佢同我講要去camping 佢話個第三者唔會去
我琴日stalk到個第三者有去
佢又講大話 好痛好唔開心 自己變咗恐怖情人
發哂癲 仲打俾個第三者
覺得自己困住左 出唔翻嚟
啲情緒自己硬食哂 啲朋友不嬲都勸我分手 但我冇做到 所以唔想同佢地講 因為係自己抵死
但真係好痛 好辛苦 好唔開心
最憎自己咁無用 咁唔愛自己
更加憎自己見到佢跪係到嗰陣 又心軟
因為呢件事 每一日都質疑自己
覺得自己唔夠靚 唔多叻 唔值得被愛
呢啲狗屎垃圾都諗住攬過世
我條女唔係處
分手啦屌
講得一次大話一定有下一次
仲要比你發現半年見5次
你發現唔到既都唔知幾撚多次
你唔係覺得你地可以咁樣一世呀?
而家斬纜傷心一陣好過傷心一世呀
你以為佢仲有嘢 其實佢一早放低搵第二個
浪費時間實在太多
只怪自己唔識放低
見到佢已經搵到第二個 仲要扮無嘢
咁係你太自卑 搵出你自卑既位去改 樣衰就化妝 唔得就整容 人蠢就睇多D書
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞