入嚟放低感情問題等我鬧撚醒你

654 回覆
41 Like 9 Dislike
下 唔想結婚咁解囉 想拖住先等到自己搵到滿意既結婚對象
無心囉 你自己都知 上黎都係想我firm你
唔分手好快你就有情緒病 分手
你係咪處 你係就分手 唔係就收聲
表白 一係一齊 一係以後都唔再見 好簡單
屌 你同佢講啦 同我講有撚用咩
人地搵到好過你既人點解你搵唔到 反省下
我個底線已經比我啲ex 定到好低
所以其實只要我男朋友記得我講過嘅嘢(例如返學schedule) 我都會好感動
我同佢拍左2個幾月拖
係拍拖之前大家互相講過大家生日日期
我expect 生日呢啲咁基本嘅嘢佢應該會知嘛
點知
我喺度安慰自己希望佢冇心係純粹真係唔記得咗我哋拍拖之前講過嘅嘢
而唔係真係對我唔上心,唔關心關於我嘅嘢
拍拖拍到你咁卑微你做我屋企工人好過啦屌
我起碼仲有出人工比你仲會記得你生日
你M底??????唔分手等過年定拜山?????
我都認我比啲ex打殘我變到極卑微同冇要求嘅人
我唔使好似其他女仔咁 要物質嘅嘢
我唯一想要嘅嘢 即係男朋友個心有我先
即係起碼記得我啲嘢 記得我講過嘅嘢
之前拍拖個ex 極度大男人 極度憎有情緒嘅人
我之前喺佢面前喊,佢係會氹我一陣,之後就會鬧我係喊來有乜用,跟住叫我收聲
搞到我變咗有唔開心都唔出聲,盡量自己喑中磨合
我今晚發現而家男朋友唔記得咗我生日
理性上同自己講真係好小事
感性上真係有啲唔開心
都唔小心喊咗一陣
咁講 我都係睇心唔睇物質
但事實上呢 愈有物質既男人對條女愈好
物質唔好既男人反而大男人 事實係咁

你要知自己咩料 同埋想要D咩 set條底線比你自己 唔好忍落去
出面好多好男人 點解要同件垃圾一齊
留TG傾得唔得
Ok
屌鳩返佢轉頭
未放低學乜人開始新戀情
點先叫感受到
Feel到既時候我又驚係自作多情
成日諗好多野 最後搞到咩都做唔到
一到溝女就變得冇乜自信
平時都冇乜野
鍾意一個唔鍾意我嘅人一年冇同佢講嘢冇見過佢都未放得低
有無咁毒識唔到新仔?
調整心態啦
大家都係一對手一對腳有眼耳口鼻
你唔越級挑戰溝女神咪得
玩apps 識左個男仔
大家興趣好岩,去過幾次佢屋企攬攬cuddle 下
個男仔點都無咀我,無話想搞我
見果日就好岩key ,好開心,好enjoy the night
第二日之後唔見嘅日子,大家連text 都無
我好明白只係兩顆寂寞的心走埋一齊,但係都幾上心
求屌醒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞