[mnet選秀] Girls Planet之馬面以外參賽者及Kep1er討論區 (2)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
唔知呢
係韓國玩左幾個月唔知有冇用呢
創造營多人睇過999咁多
頭先睇番文哲晏奏ig個po有個叫簡紫翎既一輪遊選手叫文哲做老師
其實估咁多做咩啊私底下係點得佢地自己知
睇Yurina份人都知佢同邊個都玩得埋
咁我又唔覺得佢同牙婷嘅友誼係扮出黎嘅大家都係99年又啱啱第一個cell,雖然唔知佢地點溝通
但你睇節目又好直播又好都睇得出佢地糖痴豆咁
你當Yurina傻㗎咩,點會feel唔到邊個真心對佢好

但你話節目完咗之後佢地應該會冇乜點聯絡㗎啦
你依家同中學frd都越行越遠啦
啲支那人真係咁鍾意叫人做老師
細細粒最易食
真...乜柒都老師
仲要節目大大聲嗌
創造營好多人睇咩

如果佢返中國發展 我覺得999冇乜用
蔡冰如果返中國應該都係冇人中意
但佢IG已經30萬followers
李榮浩老師
好多偶像傳心師
呢個真
婷凪黨同非婷凪黨大和解
講緊係中國一定多過999
商唔商業睇你點定義㗎姐,你估真係一齊咩
大多數都係朋友黎,只係fans自己ff
係話咁樣算唔算係商業,又唔錯得哂

係度看圖作文
哦係喎,誤會左
婷凪變咗做大勢cp無可否認有部分係mnet特登造出黎,好多鏡頭都會影吓對方,咁冇鏡頭就代表假友情咩。mnet想比咩鏡頭你睇就要硬依㗎啦
但我覺得咁樣唔可以否定本身佢地存在嘅友誼囉
呢個真
婷凪黨同非婷凪黨大和解
婷凪變咗做大勢cp無可否認有部分係mnet特登造出黎,好多鏡頭都會影吓對方,咁冇鏡頭就代表假友情咩。mnet想比咩鏡頭你睇就要硬食㗎啦
但我覺得咁樣唔可以否定本身佢地存在嘅友誼囉
咁我就真係唔知佢地點傾計啦,英文加body language 掛

CLS牙光 唔好ban我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞