[mnet選秀] Girls Planet之馬面以外參賽者及Kep1er討論區 (2)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
牙婷果陣見到咁既陣容寧願唔入Top9
好野一定要不停重溫
賺左知名度唔入可能仲好
反正佢支那冇攬團係身
有韓國公司掘佢都唔奇
真係唔明金采炫點爆到上第一
就算韓票比重高, 但崔有真之前D韓票都應該多過佢
真情流露!善良的孩子!
好感人⋯⋯
算啦,靚嘅都foul唔少啦
講混血嘅除左myah,其實仲有個J group嘅Vivienne 日本南非混血
講樣都靚過馬大哥啦, 不過好似第一round就收咗皮
采炫因為係前sm同埋平時有喺ig開live唱吓歌,喺比賽前已經算係熱門選手。你見一公未投票之前韓國有個廣告app搞活動佢都已經爆上第一,所以佢韓國op有好多同埋佢本身唱歌跳舞又唔錯,又有高恩喺ig幫佢打氣加個天使劇本,所以喺韓國都受歡迎其實佢三公個排名啲韓票已經過埋有真,所以韓票喺op真係重要
應該番左去
係咪how you like that二組C
啲表情好誇張
143仲有練習生
99年搵邊個簽
講真有得入團係最好架啦 最後有cj 大水喉資源唔會差先
沈小婷出道發言都幾差下
第一句就講自己以前咩排名 依家點點點
係搞唔清楚咩狀況定佢真係咁有自信自己係頭幾
發言好唔得體
同佢溫柔嘅形象完全不一
牙蘇開IG live
我一定要寫信比牙蘇
應該仲係韓國喇 有哂翻譯
好多支那嘅都有開ig
但up唔update又係另一回事
翻譯姐姐好勁 中日韓英都識
ig直播改善左好多
之前超朦,又卡,
有d細聲
其實駁唔到
不過無論佢哋知唔知韓票比重多喲所以op會大翻轉都好啦
攞得兩次第一咁個人都一定會有喲飄飄地既
期望同現實大落差
再加上睇得出佢個陣係寧願想同其他C gp既共進退,都唔想入第九呢個施捨位,唔滿意所以搞到發言有喲偏激都係正常(不喜勿插)
唔會插啦都係討論下
但C group共進退就諗得太美好啦
都係嗰句 咩友情嗰啲幾個月
沈小婷本身就同佢地唔識嘅
唔同其他女 一齊參加過選秀嗰啲都可能真係好朋友

女人 好現實 大家都係競爭對手
過幾個月後就變返陌生人啦
之後就同現隊友表現出感情非常好再另組CP

出道點都好過唔出道的
咩不捨嗰啲都係做下戲姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞