[mnet選秀] Girls Planet之馬面以外參賽者及Kep1er討論區 (2)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
但佢本身喺中國選秀都失敗過啦 仲要首輪淘汰bo

我仲記得suruiqi第一次排名入左top9佢個反應好驚訝咁

反而沈小婷反應冇咁大

參加過同一個選秀 一個排11一個排80
排11嗰個仲開心過排80嗰個
我白真係好撚靚女
番支那solo就真係sorry追唔落了
我意思係之前排11嗰個去到999攞到低位 仲開心過排80攞到高位嗰個
唔同既
玩個時咪好Frd
但一開始都係同啲同胞一齊追夢
同埋講到出道 民族戰
好明顯佢係因為接受唔到自己由P1跌落黎P9而喊
真心感恩慶幸自己入到既話就唔會一開波講自己之前都係排第一第二
唔知點解之前要咁多人中意佢

支那grp最好真心係工人姐姐
除左蛇果次圍過一次爐之外
果日宣布邊個入到出道組得佢一個個都會上前攬下佢替佢開心
你睇下sorich符狗佢地幾個hea講句恭喜晒之後有圍返爐一齊企

可摸耳用沈換yurina
佢上台以外嘅鏡頭好似都無表情 唔知點解
中間評審比人話差個陣又無表情
牙陳走個陣又係無表情咁喊 淨係得眼淚
每次出排名都無表情
出道又無表情
Fashion show出現過一下
之後就比人foul咗了
馬面電話卡單野會唔會比人查嫁
多謝你
咁佢一直都係頭幾Wor
你試下佢一直比人覺得係C出道最後差啲Foul
仲講到野算係咁啦
都係人黎姐 花撚左咁多個月預出硬最後出唔到
係人都有情緒啦 關溫柔咩事
Detail
佢係睇到催票個排名架喎
正常16名,應該做好心理準備啦
點可能仲會有頭幾啊
應該係公司請?
又ig 又微博 又唔見其他人
似係公司食住個勢開
唔好癲啦
用沈換咁不如用其他人換
有錢女係咁
禮儀做得好啲
除左去過選秀一輪游之外 佢人生都幾順(我估
其實佢嬲我都理解 學上面巴打話 比人捧到咁高再跌落黎
至於反應唔大 拎得高咪反應唔大 拎得低都有啲反應
咪臭係 係都換走馬面先
https://star.ettoday.net/news/2107490
CLC崔有真確定二度出道!《Girls Planet 999》新女團「爆冷黑馬」登冠軍候補

呢個topic
最慘係yurina
諗起佢攬住shana喊果幕 好心酸 (雖然佢喊得好靚)

沈都無過去安慰yurina啦cp飯醒未
Yurina真心當沈fd 沈就當佢用完即棄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞