[蘇蛇畀人炒嘅機會係零啊!] 曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及格拉沙死全家吹水區 [1510]

1001 回覆
1 Like 9 Dislike
Europa we coming tonighttttttt
曼聯新賽季表現不佳,儘管陣容強大,但卻踢不出什麼戰術內容,幾乎完全是靠球員的個人能力硬扛。蘇斯克查和他的教練組遭到了媒體和球迷批評,質疑他們沒有戰術能力。對此蘇斯克查做了回應。

蘇帥說:「每球隊都會經歷低潮期,我們最近狀態很差。我們知道需要提高,每球隊每年都會有這樣的時候,我們會扛過去,我們也會變得更強。我已經說過很多次了,我們的教練組非常棒,對細節的關注,對訓練的掌控以及比賽的準備都非常出色,我不認為我能找到更好的教練組了。」

他們都是好人,是曼聯的好人,一心只想提高球隊,幫助球員,幫助球隊繼續成長。我們會團結一致度過這段艱難的時期。希望我們在明天的比賽里做出回應。」

曼聯DNA萬歲
冇有料既助教想跟佢咪搵唔到囉
好似話改咗例無得呃罰球
有料嗰啲本身都跟緊一線領隊搵食啦
普福朗梳, 左邊塞車塞到
好波!
咁又唔係嘅
我信有料嘅出面一定仲有
佢唔識搵姐
If Antonio Conte becomes the new manager of Manchester United, he will make Inter Milan midfielder Nicolò Barella his priority transfer target. #MUFC [MiguelCasas91, fichajesnet🥈]

藍黑軍團快來強姦我們吧!

無時間俾佢架喇, 搵得嚟佢都走人

望換領隊順便換班底仲好
要learn下點搵
睇ajax個勢似會展開另一段歐聯奇幻之旅,咁季中搶唔到ten haag啦
木狗自從宣佈年尾走人之後下下咁爽手
臨尾爽多獲 過埋哩個禮拜炒埋so9 先ok?
咁樣你實完成歷史使命 上硬神枱
唔會啦
你諗下如果干地嚟 但要保證有一億轉會費
木狗根本冇權deal下年嘅嘢
唔會傾到

今晚starting lineup

oleout oleout
oleout oleout oleout oleout
oleout oleout oleout oleout
oleout

見到vdb咁撚樣 仲會黎我曼?
有料嘅老細專搵叻過自己嘅人幫手,冇料嘅老細就要搵差過自己嘅下屬先壓到場
Man-management United
點為知呃
去下隊揾
好人聯
NBA最快在下個球季(2021-22)就要開始管制「不自然投籃動作」,聯盟競賽委員會本周正式開會討論此事,他們製作影片舉例哪些是常見的不自然動作。他們在投籃時會刻意伸展肢體、往前跳往後跳,沾黏防守球員以賺取罰球機會。

大概係咁
BELIEVE!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞