[蘇蛇畀人炒嘅機會係零啊!] 曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及格拉沙死全家吹水區 [1510]

1001 回覆
1 Like 9 Dislike
佢唔上身自己都比人炒埋
鳩撚到 尋晚嗰吓擺明特登都係黃
佢好似話吹左所以唔計唔吹左之後殺人都得上年VVD已經試過一次
Thank you ole and bye
印象中聯賽d輪換做到pat屎咁

不過喺西甲點踢都係頭二/頭三先叫無咁礙眼
岩岩醒起 西甲佢既對手只係安歷基? 英超 又高普又哥帥咁 光頭佬得唔得架
我曼個個黎生唔驚唔輪換啦
光頭贏高普兩次
支那雞
成班問c9 教成點
咪ff 啦
上個月800賣左電動輪椅拎左去交租
今日升到880
乜無奈
都唔係第一次

想當年比屎波0最後一場射走個金手套
我810坐撚左成大半年
終於返黎
BTW幾時財報
幾等錢洗先咁玩

利申星座派
夜子搵啲圖再key lyy 咪得
YY 成個人都好唔夠SEXY, 得個露字
可能真係未拍過拖無咩女人味
今晚
想睇LYY deepfake
【Now Sports】曼聯名宿加利尼維利日前上《天空體育》發表評論,斥責了基斯坦奴朗拿度和般奴費蘭迪斯。曼聯近績不佳,上周英超再負李斯特城,加利尼維利(Gary Neville)竟然公開批評了回歸的前隊友基斯坦奴朗拿度(Cristiano Ronaldo),指他和般奴費蘭迪斯兩人,總愛攤手投訴隊友。

「我看到他倆在前線,沒有作為時,就向隊友攤開雙手,我不喜歡這樣,他們必須停止。」這位昔日紅魔右閘續說:「他們在失球後的反應很差,入球時就很自負,失球後就像個嬰兒一樣,曼聯變成了一個不連貫的團隊。」

他還指出,曼聯現在就像斷開了兩截一樣,後防球員做自己的事,前場球員做其他事,這不是一個好現象:「這隊曼聯進攻時欠缺風格或對球隊認同的身份,他們擁有像巴黎聖日耳門一樣級數的球員,但他們的比賽方式很糟糕。」

加利尼維利不了解蘇斯克查是否要負上最大責任,不知道是這位前隊友沒有傳達好指令,抑或球員沒有好好聽從指導。
其實搵個識基本野就算啦
高普哥狗係TOP 無得我地揀

其他只要更衣室OK + 有基本戰術 (蘇狗三年都無仲退步) + 少少冠軍士氣波

5年四大皆空真係笑死人
珍 大哥攤手都有道理 般佬自己都海鮮波有咩資格話人廢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞