[蘇蛇畀人炒嘅機會係零啊!] 曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及格拉沙死全家吹水區 [1510]

1001 回覆
1 Like 9 Dislike
逼搶同唔逼搶係兩個完全唔同戰術,有啲逼有啲唔逼就肯肯定係戰術問題or so9根本冇落order係咪要逼搶
Sob: 如果你地想逼就逼啦
但覺得攰都可以唔逼既
你地自己發揮啦
如果出返mcfred應該唔會搞到佢派膠 因為mcfred會派左先 佢就救世
曼聯輸就是輸了 ,球迷還出來酸 ,真的是 猴子做戲給小鳥看 。明不明 ,不明啊~ 出來酸的照鏡子看是猴子嗎😈😈
此風不可長。我一直強調,批評可以但別侮辱,就是那麼簡單,但是依然很多人無視。在曼聯的群如果連最基本的尊重都不能給予曼聯的話,還有什麼資格自稱球迷?反正現在外面一堆掛著曼聯的名字卻每日在對曼聯嘲笑,侮辱,落井下石來博流量的群和專頁,去那裡亂就好了啦。我這裡是非營利群,我才不管群有幾多人,只在乎有幾多個真正能夠留下的人,因為他們必定和我一樣真心的愛護著曼聯。
輸球大家心情都不好,適度批評可以,動不動就OUT不然就是出言不遜攻擊球員。這只會更糟。現在10月,還有機會和時間做調整。坦白說近期除了DDG門神,我看不到表現合格的球員。下場對鳥隊,希望球員們振作。Ole真的Out的話,這班正選可能也跟著Out了
屌佢老母 踢街波大場都識叫人一齊逼 一齊逼咁啦
monkey國班人咁樣話自己
Mcfred係曼聯迫搶系統差既painkiller
補到個跑動不足 但組織能力就好低
人地眼中強隊
SO SIR眼中廢隊
而家仲唔傾定先 到gopro幫手大炒先傾就遲啦
冇form又即時得有邊兩個?
計埋蘇狗?
有FORM無FORM都係賭既姐講真
其實都唔洗話好有form啦

基本overlap, 三個短傳,
呢d 中下遊都識, 但放落so9度就連青訓都不如
Sob個form係叫木有空位就射 造就神童
唔使交波比牙朗 牙朗負責執雞
Google 一打 odds for 即刻出 Odds for next Manchester United manager
Btw
林奠竟然快過蘇蛇仆街
@FabrizioRomano:

“My feeling is Ole wants to show he can win without van de Beek.” #mufc

渣土竟然熱過干爹
屌啦

ManU can win without Ole 就真
渣土教過猁狗喎
上季歐霸決賽d人都未醒 屌翻話out嘅人

而家開季咁柒終於肯洗板
點解仲有肥普
諗唔明
Redcafe 啲人又係J渣土、文仙尼同工程師
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞