[蘇蛇畀人炒嘅機會係零啊!] 曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及格拉沙死全家吹水區 [1510]

1001 回覆
1 Like 9 Dislike
認真討論
Zinedine Zidane wouldn’t say no to Manchester United if they came calling — because Manchester United have a fantastic team, but United are not in contact with any managers at the moment because they are protecting and still behind Solskjær. [Fabrizio Romano]
https://twitter.com/theutdjournal/status/1450090149061304322?s=21

真係痴撚線,vdb到底得罪佢啲乜
快撚啲躝啦仆街
So9 lan
so9個位真好做,交唔到貨 個老細仲會死攬你
咁好既老細邊度搵
365比人block左?
三年前摩狗同普巴就話有牙齒印,所以擺普巴落後備席,想證明冇普巴一樣得,普巴係virus

蘇狗居然用返呢種方式對一個無仇無怨嘅vdb,條撚樣係咪心理變態
根本就係攻守都天材波,完全無系統可言,買返黎既球員亦因為咁越踢越差。而家除左班核心球員比佢浪費左3年之外,我都唔知佢BUILD UP左咩野? 個陣容好多核心問題都無解決過,例如右翼,右閘,防中等等。
寧願死全家都唔撚躝就知蘇狗唔撚係正常人啦
雲鳩爾個4141應該係近幾年最好睇既波
懷念鳩爾
其實見唔少巴打講耶子
我都想講下
佢曼聯個期就絕對唔係磨菇ga la
費蘭尼佢舊將嚟到曼都用都屎咁
最慘佢下手又用得唔錯
之後佢去到皇so,新特蘭都係柒柒下
去到西咸頭兩季都係幫上手執下屎護下級
係到上季佢終於全權執教 將隊護級隊帶到有力爭歐戰位 同埋創左球會唔少紀錄
1g0a lin去到佢手上都番生
就算今年冇左lin隊波暫時表現都未走樣
係見到佢真係有learn過

再望ole嚟左3年
頭1季執摩佬屎算係咁上下
之後去到而家 人又買左啦
但永遠勝利11人位換位
用人淨係用契仔不論表現有幾西
好似卡雲尼咁
如果唔係馬9傷左 迫住試下用佢
用落發現唔錯先keep住出下
如果馬9冇傷 卡雲尼可能同vdb坐緊
死球防守去到而家都仲係成日漏同一個位靠ddg神救
進攻就靠靈光一閃
你可以話隊波多問題
咁你至少1年改一樣啊
換人 變陣 進攻防守戰術
可以2年多d都仲係差唔多一樣
基本上咪埋眼都知佢排咩陣 換咩人
你至少變下陣 當4231唔work個時改下
352又好41212又好
比人見到你有試過去改啊
而家個feel就係等運到咁 有運就贏冇運就輸
咁究竟咁耐以黎OLEarn左d咩?
曼ig畀oleout洗版
精彩過三年前mourinho out
後日希望阿特蘭大盡情攻,教下呢個濕鳩咩叫進攻足球

蘇蛇最撚鍾意呢家波
準備大炒阿特蘭大續命
阿特蘭大對強隊會保守好多,近年對利對祖對巴黎都係,但佢進攻真心高效
怕醜😳
聽晚迪基亞唔好撚再救波啦 唔該
去曼城吹水區啦你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞