[蘇蛇畀人炒嘅機會係零啊!] 曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及格拉沙死全家吹水區 [1510]

1001 回覆
1 Like 9 Dislike
收到風美欺走咗你都係疤區活躍會然
去做project manager啦
都係得個吹字咋嘛
無入好耐啦
完全唔明點解唔試下變陣
做乜鳩個個都死攬4231
摩狗臨死個陣又係咁
🚨 Marcus Rashford camp unhappy at Ole Gunnar Solskjaer telling #MUFC striker to “prioritise his football”. They accept no harm meant & Solskjaer was complimenting 23yo but fact he said that + the headline news it created has gone down badly @TheAthleticUK
🗣️ — @FabrizioRomano:

“My feeling is Ole wants to show he can win without van de Beek.” #mufc #mujournal

[@UnitedStandMUFC YT]

依條撚頭係咪癲撚左,既然係咁又唔借走佢?
有form搵達狗就岩
So9識做就快啲走啦
再咁搞只會令到更多人憎你
週中有vdb既機會係
三冠王可以冇form,唔好咁樣去講大話撐蘇斯克查
佢反對費Sir嘅說話,我已經好討厭佢
Mcfred回歸
#mufc's squad harmony remains at a relative high, despite recent loss of form and Solskjær is still a popular figure in the dressing room given his personal approach and skills as a man-manager #mulive [@RichFay]

man-manager 咪做領隊喇,做社工啦屌你
施丹教鍠四季半
3X CHAMPIONS LEAGUE WINNER
2X SPANISH CHAMPION
Vdb Romero
靜係識得揀人恰
冇撚用啊你
夠薑就雪鳩般狗
So9係般未黎之前有轉陣 平時用開433 打強隊就352/3412/343 都叫做有d轉變睇下

係般黎左之後太撚勁 佢就唔敢轉一定要打4231般擺10號位
咁既班底隨左防中 兩閘差d之外 都幾吸引出名領隊黎教
應該咁講 大家應該習慣下曼領隊唔會再好似以前費sir咁教成20年 3年換一次真係唔算密 over5年已經算好長命 跌watt唔岩就要換
出咗十二月時間 大家準備場場深夜西波啦四點開波都有呀

如果仲係蘇狗教,唔駛睇啦
朝早起身就係呢個反應
有時懷疑根本唔係班大帝懶唔肯逼 而係根本平時冇練點逼搶 落場就唔知點逼 邊個逼邊個 幾時要逼

可能玩緊逼搶都天材波
兩場都係領先又比人追和再反cup
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞