[屌你老母臭龜] 曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及格拉沙死全家吹水區 [1508]

1001 回覆
7 Like 10 Dislike
場場咁樣出般奴 我老母都知要守死佢啦 但又真係又無變化
今季so b真係好on9 變都懶鳩得變
佢幾球回防你唔講?jer住一次佢回唔切失波就講定係你要個個都跑馬拉松瘋狂助攻然後又瘋狂回防

Shaw係有責任但琴日四球咪直接證明你個防守係靠球員質素撐住而唔係戰術
做乜都唔屌,擺咩陣都一尻樣
麥龜呢 d 做左咁多年派路都唔屌 ,就算踢3 4 5 6 7 個後衛佢都係玩波,咪即係一尻樣
冇章法,齋叫球員自己諗啦
出糧比佢係要踢後衛,依家顛到,咪回防左幾球 law,咁都屌
如果so蛇真係有form, 佢個form 恐怖之處就係去中心化
當你以為般奴係核心, 佢就復出普巴carry
當你買左c朗以為交哂比佢, 佢就搵綠木浪射
呢種去中心化, 不論你將來換咩人腳, 換咩領隊, 換咩ceo 都唔影響球隊成績
係唔穩定之中尋求一種長期穩定

高普, 哥迪奧拿只係威得一時
so蛇先係未來
只要一路贏唔到波,任佢點負碌都一定收皮
下個manager 大家心水係邊個
右邊都係啦 有球awb帶波推進 greenwood般奴2個企埋一齊等波
歐國之後突然體力差左好多
跑唔郁咁
拖舟/濕地/朗隊
一直都屌緊佢唔撚識換人
冇form
講乜鳩輸幾場呀傻鳩
掛住練角球,唔得閑練其他野
要比猁大炒先得
但係啲角球仍然係咁廢
講左好多次,戰術企係好有問題,shaw成日企去中堅位,左邊又沒人幫防
Green 講真除左一兩腳外沒野睇到,可能太累俾佢休息下吧
Sancho係多仔既能力沒哂
期望柒福打左,sancho右邊睇下點
But so 9 都唔會轉變
除非高普放水 睇猁近排個form加埋週中仲要踢歐聯 789我獌不是問題
之前見 d 英撚 j 到出哂血
再睇下人地車仔點輪換,keep住22個人狀態,so 9?食屎啦
對住老鼠都要扯火
防中、閘位、後防都係問題
仲有就係啲友仔完全唔識走位,等波到,成個基本意識都出左事
個陣容咁好,不過全部踢天才波,完全冇戰術,領隊太保守,上兩季Bruno場場carry就過到骨,今季Bruno一冇狀態就出哂事
防中都仲講得通,買左兩隻閘同兩個中堅比你啦 wo
其實Bruno真係冇態咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞