[屌你老母臭龜] 曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及格拉沙死全家吹水區 [1508]

1001 回覆
7 Like 10 Dislike

1001又唔開
1001又唔撚開
搶完又唔𠹌開po
屌蘇狗好過啦
1001唔開咪撚搶
蘇歷史任務已經完成 砌好個squad係近十年最好
係時候交俾個有戰術素養既教練團
呢個squad既能力已經超乎左呢班教練團既能力
卡膠mckinna唔夠級數教呢隊波
換就一定要換架啦,但係冇乜心水邊個黎教好
現有人腳 最好一定係拖丹
華 普 vdb 都係佢皇馬想要既人
同埋佢man management又係教材級
不過戰術唔算最top 同埋佢等緊去法國隊
拖舟班教練團掂唔掂先
我覺得戰術素養好大程度反映左係聯賽成績度
你睇拖係皇咁多年 其實贏得兩屆聯賽冠軍
係英超唔似西甲得三隊爭 好懷疑請佢會唔會贏到英超

歐冠三連冠
皇馬第一年替工
坐正即刻拎聯賽冠軍

點都好過蘇狗啦下話
Ole今日learn左咩
麥Fred 原來係麥龜同Fred

龜龜龜 再加上你的 Fred Fred fred
slow sor
夜狗: who score個網睇佢數據黎評分
fred狗踢得柒有時都好高分
冰同福都幾鍾意咁樣交過頭波
龜有咩數據 咁都5.6
vdb張圖笑撚死 真係十足返工遞左信等走見住間公司日日閪咁樣
Brentford踢得仲有form過曼聯
人地個領隊都會企出嚟嗌下
未撚見過蘇狗會出嚟屌第4球証
講真 拎住般奴 普巴 C朗 卡叔 華拉尼 幾個世界級
再加埋辛祖 福仔 Greenwood 呢堆一線後生仔
Shaw 80m vdb呢d比上不足 但比下有餘好多啦

其實隊波結構幾好
年中青都有齊曬

已經唔要求話場場炒人456粒
淨係希望正正常常踢場波出嚟都咁難
教左3年 都唔知踢緊乜
前場壓迫又唔係
控傳又唔係
快速反擊又唔係
兩翼傳中又唔係
成隊波個個行行企企 冇走位冇配合冇拉空
淨係講兩閘 踢左幾年
好似踢u18啱啱學overlap咁

隊波冇架喇 準備星散
卡叔講到明最後一年
普巴睇成績續約 9成走
C7又老一年
Vdb連機會都冇

大好前途比蘇狗玩到咁
名宿大撚曬咩
睇下人哋車仔 撚伯執好左個陣都要lan啦
輸波唔笑同埋冇玩iPad ,算叻仔
Learn from mistake
對上一次有火係對錫菲同對面條廢老鬧交
如何斷作客不敗
人地成隊波有曬規劃 有一套系統黎研究戰術同睇買咩人啱套戰術 我曼乜鳩都冇淨係掛住玩ig
因為唔迎波唔mark人無得扣佢分
我就係1516緊po頭應該屌隊長定so9
好心蘇狗趁自己未燒晒個名宿光環好躝啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞