[屌你老母臭龜] 曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及格拉沙死全家吹水區 [1508]

1001 回覆
7 Like 10 Dislike
蘇蛇set佢定位係ball playing defender
上季囉
後場標up
睇到個戰果嚇到叫左出黎,迷蘇老細問咩事,我照讀比佢聽,讀左戰果,邊個入波都未開始讀,佢成塊面白哂,自言自語,猛咁話「共慘黨殺到黎,香港九龍新界無得避,要化身玉皇大帝打救蒼生;共慘黨殺到黎,香港九龍新界無得避,要化身玉皇大帝打救蒼生……」

跟住衝左上天台,叫左一聲「鳴呀,點解係我」就跳左落去,成班同事追上去都追唔切,有兩個女同事嚇到暈左,仲有個迷蘇男同事當場嚇到變左弱智,不停問人要唔要食腸仔蛋。

我就好好彩無咩事,但同班同事五十幾個人即時變左失業,你條仆街真係害人害物……
我覺得佢係曼聯會用3412 (1係般奴後上,不過預左前場既2爭位到PK),到時分分鐘調辛祖去右翼衛,情況同前幾場對維拉杜曹用ODOI踢右翼衛一樣。
覺得佢拎黎防空用唔盡
冰本身又要包佢位
咪比佢做派路玩下
同福狗兩個同時做派路
後場標波有佢份
今日標兩次柒兩次, 成功率100%
點解要成隊波大部分人轉位踢去就佢個戰術
仲未計佢彈出彈入輸果球
冰狗啲長傳好過佢好多
呢啲先有用
彈出彈入玩撚到蘇狗喊
上次摩狗打完猁狗俾木狗炒 今次蘇狗仲唔俾隻廢中大炒?
fm領隊唔係咁諗
ff完早啲訓 聽日繼續睇So9學習
果球覺得佢當梳係對面隊以為自己1打2
彈入咗先知係梳又彈番出去
20learn
我有咁諗過,左翼衛AT,出波好過梳爾好多,後面有梳爾幫佢包,解決到佢防守弱既問題,梳爾間中又可以後上,同車仔AZP同一用法。後備可以升西班牙小將ALVARO FERNANDES,佢係預備組既後上超哂班,身型又高大。
佳狗唔迎波果球根本唔關狀態事
呢D 波中學踢丙組唔迎波都比人屌啦

佢比李城噓到呆左, 但又要扮冷靜
根本個腦一片空白
過幾日又可以睇ig逐位球員排隊not the result we wanted
Trust the process
拉車岩岩已經出左po
其實無咩邊個要轉位,世界盃麥佳亞已經有踢過三中堅既中間,上季蘇蛇有踢3中堅時,梳爾踢左中堅效果好好,華拉尼最近國家隊又係踢緊三中堅,係得右翼衛依個位可能先需要轉位踢。
踢街場唔迎波都比人屌啦
右翼衛真係唔擔心,摩西斯都踢得掂,冇理由雲比沙卡踢唔撚點。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞