[屌你老母臭龜] 曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及格拉沙死全家吹水區 [1508]

1001 回覆
7 Like 10 Dislike
連皇有態啦咪又係出水貨祖
要全隊世界級先識教嘅領隊
哥狗用delph otamendi拎英超
領隊肯試新嘢 換吓球員配搭就話比啲時間佢啫
依家ole場場都冇戰術 4231勝利11人 場上就位換位 佢根本就係等運到 等唔知邊個靈光一閃入波
仲有琴晚落後緊換McTom出嚟做乜
係咁㗎啦
落後換防守球員,領先換進攻球員
戰術大師
出場改變唔到戰局即係無態
做雪糕桶囉
唔洗,一路和或輸落去,包保佢過唔到聖誕
@夜狗
nzxt 水冷出咗全白水冷
In你老母臭閪咩屌你
你老母閪痕俾人屌啊
唔炒So9可唔可以炒撚咗麥堅斯同埋卡域克
老鼠你都唔認得
一早估到麥湯會出黎
因為場場都係位換位換呢幾個
不再求三分
但求Ole learn

Trust the process

未開波前睇排陣已經知冇人傷嘅話一定係辛祖綠木馬迪會畀人換,蘇狗臨場根本唔會有戰術,所以企出黎定做90分鐘霍金都係一撚樣
我覺得又會俾佢-6捱過黎緊呢段時間
佢D運仔行完
今季幾場臨天光輸和
同摩佬劇本一樣啦,輸埋俾猁即炒
80m傷好冇幾耐就俾人地正選 結果做撚左頭號戰犯 後備個班永遠都係坐 就算你中意用勝利11唔用拜利 出mctom客串中堅都冇咁嬲
80m琴日係極級廢
認得

老鼠又點呀老鼠唔撚使屌啊
屌勁d嘛
For all Solskjaer’s flaws, which have been well documented over the last two years, he appeared to be learning on the job as a manager. While his mistakes cost United, he rarely made the same mistake more than once. Now, though, Solskjaer is demonstrating the same shortcomings over and over again.

Olearn
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞