[屌你老母臭龜] 曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及格拉沙死全家吹水區 [1508]

1001 回覆
7 Like 10 Dislike
仲未計教練團呀

so9 如果下季走, 佢班教練團又多名宿, 都唔知炒唔炒好
一陣做左「屎」影響下任領隊
又咁講,上季季尾冇咗隊長後面仲恐怖
要分清楚
係夾得耐所以好, 定佢本身好

拜利有無試過十場正選比佢夾先?
OK 當拜利易傷
今季會唔會有十場華+冰夾?

SO9 肯撚定唔會
干地果套其實好岩麥佳亞,三中堅入面佢企中間負責清波,左中堅比梳爾,左腳傳波順D,加上唔洗佢再跑上跑落,減少佢傷底既問題,右中堅就華拉尼,係差右翼衛依個問題。所以咁多個待業領隊入面我覺得干地係最岩我地暫時個陣容。
防高波頂衝撞呢兩樣華冰唔及佢,速度用波就輸返俾佢地,麥龜未至於一無是處

成季流流長輪換傷停實有,領隊有責任睇球員狀態能力去轉陣,明知麥龜傷完無態都要死出有乜計,蘇蛇仲要得一套4231
懶得改
咪繼續唔換囉
我覺得班球員會好似摩爹個季咁作反
其實呢3樣都冇問題
熱血 打不死 唔放棄 最基本既曼聯要素
但事實上蘇蛇隊波而家都踢唔到出黎
唔好ff啦而家講緊同呢班教練團續約
即係管理層唔覺佢哋有咩問題
屌佢仲請埋費查返黎都唔知做咩鳩,依D高層位根本需要有經驗人士去做,但件件都同OLE一樣係度OLearn
中場呢?
我寧願施丹
翼衛真係唔係問題 勁過摩西斯已經得 問題係進攻陣容一定有人要犧牲
呢到成日都話要改返以前嗰套右腳踢右翼,左腳踢左翼啦
佢係英撚感覺上冇咁多球權就正常好多
返到黎隊長大鳩晒鳩hold
炒左蘇狗先點都係第一步
左翼衛AT
右翼衛Dalot
其實冇問題㗎呢套
係so9先俾佢拎住個波亂咁舞姐,俾著哥狗屌撚柒佢
6:1之後佢英撚隊拎埋紅先醒
右翼衛Dalot
見過鬼怕黑了
記得第一季隻龜唔係咁,唔知幾時開始搵佢hold波
SO9 光環太大
佢球員形象仲好過GIGGS SCHOLES 七小福果D

應該無人敢公開作反
普巴罷到明走先串幾句, 但佢都只係直言, 唔算反
rwb rashford is ready
咁下場拎紅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞