[本地] [廣東歌] 香港流行音樂討論 (41)

1001 回覆
15 Like 1 Dislike
六十路就上大灣區
零回響
今年903女銀大熱今晚直播,有無人支持
中間個位最近啲歌都唔錯呀
瞓咗無睇
俾人網絡欺凌嗰位歌手賣晒啲飛未
尤其一千銀最貴啲位
面對有網民刻意對無綫客戶及藝員進行無差別網絡欺凌,胡鴻鈞就事件獨家回應東網,直言無論外界喜歡定唔喜歡自己,都覺得感恩:「每個人有自己立場同取向,我哋做娛樂圈呢行,總會有人喜歡同唔喜歡,但我同樣感恩,因為至少有人關注,作為歌手同藝人,我嘅專注係做好音樂上、劇集上嘅每樣工作,演唱會對我嚟講係一個里程碑,希望大家一齊同我分享呢兩個晚上,見證我嘅成長,我亦都會盡力做好自己,答謝每位入場支持嘅朋友。」

去美之!去美之!
屌你老味!佐丹奴!
你老味!BOSSINI!
邊有可能得一場,等加場
睇show都睇到好撚窮呀屌
買唔到上前同牙金堅已經哭咗幾日
今次一定睇
睇睇先
衝新人金

新人大戰spotify日榜小諧星俾反對無效反cup
mc唔好輸比兒登
可能去晒谷蘋果枇
spotify好似唔計唔尋常聽歌pattern嘅stream數,所以狂loop歌谷stream數冇用
my apple pie數字上同小諧星都差一截,小諧星都有一排企硬每日30k左右
原來會計到,唔怪得你哋話Spotify計streaming成積算準確
咁即係代表小諧星後繼冇力,除咗一開始出多人聽,後尾都轉返聽其他歌
不過呢首feedback係麻麻嘅,個陣好多人鬧吳林峰,搞到佢要出story澄清個曲唔係佢為Edan度身訂造
小諧星唔算後繼冇力啦,頭10得3首早過佢出,其他遲過佢出嘅鏡仔都跌哂
只係e先生太phenomenal,根本唔可以用e先生比
E先生真係好多人識,呢首年頭出好爆,加埋舊年綜藝儲落嘅人氣,同埋mv拍得好睇
比較驚訝嘅係以為大叔個兩首會keep得耐啲
啲朋友個個問我邊到買衫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞