大家覺得邊套動漫係神作

454 回覆
649 Like 70 Dislike
後期暴走啦
ching高汁會然,respect!!
浴火重生 鳳凰院凶真 由一開始已經知道佢唔會頹落去
係嗰集差啲啫
第4,7,15集都好撚正喎
冇第四季邊有咁有深度,前三季最多咪就係好熱血咁犧牲咗好多人,但係係第四季先昇華晒成個劇情同世界觀,因為一個結局唔滿意,所以抹煞晒前面咁精彩嘅劇情 冇紅酒線、馬萊、道路,巨人只係一個空殼你問心嗰句你真係覺得呢啲劇情唔好睇?咪因為一個結局就偏激到咁,同班小粉紅一樣睇法
遊戲三人娘 條友肯定隊咗草咁畫
不過始終年代久遠
建議期望值唔好太高,驚影響體驗

差三四倍長度係致命傷

彼方的阿斯特拉如果唔係咁短篇,相信啲設定同世界觀會好好多,但而加個長度都真係應做就做哂,而且又有經典《星球流浪記》,所以可以理解為作者唔夠貨先揀呢個長度。
下面係天降之物
其中一套我睇過最深刻嘅動漫
題材都好新穎
老實講,根本唔係做咁多功課,完全想喺7~8集唔睇,就算知個個話要捱,都捱到懷疑人生

不過後面係勁嘅
只不過如果唔係有心理準備咁捱,可能個滿足感會更加大
推理類有D特別分類都幾好睇 絕園的暴風雨 吸血十字界之類
第14頁都未有人講gosick 同 未聞花名!
班長個真人全裸MV 第一次睇真係大開眼界 咁都上到電視
第一季都算係咁個個女主都有首OP睇完呢套野對D女既守備範圍提升好大 男主角肯定係作者既DREAM黎
1. NHKにようこそ!
2. Lain
睇巴打你嘅評價,可能03會適合你多啲
利申:覺得03神過09
咁奈落特性係自我修復無計但始終有弱點
劇情拖好似係因為高橋留美子想白靈山嗰度完
但編輯叫佢繼續寫落去,所以睇落有少少爛尾
幾千歲vs幾歲,我覺得似湊女多,雖然後來屌咗玲
咁我搵日追埋03佢,不過就我俾人劇透左嘅部份嚟講,愛德華犧牲自己換阿爾的確感動好多
仲生左2個好醜樣既女
係咪真係黃金時代就好睇(fd咁講)
得我睇完第一季,覺得好疑惑
睇咗咁耐動畫,未聽過回憶篇令到神,因為回憶係基於現在同主線
但無可否認
好難得有套動漫無論03定09都咁受歡迎
03係史上最強同人
結尾67
https://youtu.be/5xL8NT-Dp_I

聽返首again真係起雞皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞