[IOS/AN] 神魔之塔(148) 神魔首張十二技黑金上線啦 重陽順便幫亞圾霉林上香

1001 回覆
3 Like 32 Dislike

我有課金啊
佢洗廁所咋
同treey講經咩

佢洗咗好耐啦
點都有d料啦
妖精未風光過…?
係咪未經歷過薔薇拔卡/三妖刀時代
櫻都係勁到飛起,手轉垃圾都跌一堆俾你
菊花就…emmmm做隊員都ok嘅宜家都仲有得上場
升咗職做廁所總管
嗰陣乜都配妲己仲要勁咗超耐
衣家比MH整到變咗廢卡
大把隊好用過隻火妖啦
唔係話冇,不過論時間一定係其他種族風光得耐啲
嗰陣真係人隊獸隊純色隊乜都配妲己就實冇死
妖精隊長唔係得潘/火妖/金咋咩
要解妖精成就無辦法
鑽石而家都麻麻地
菊哥/櫻/薔薇竟然仲有人記得
我嘅意思係其他隊好過火妖,唔係其他妖精隊解成就另計啦,解成就預咗一定係難打啲
淨係岀果個版本都算風光過咩?
下個版本都過氣啦

當初薔薇無保底無得換
我用咗超過200石先抽到

結果因為無延秒好難玩
仲要用android機勁lag
完全無用過
有得揀既話
我選擇唔解成就
薔薇同櫻一定唔止一個版本
幽遊白書合作d傻鳩youtuber咪話幽助垃圾 妖狐一線卡真大獎
各位召喚師大家好,
我是朗杰。首先我們非常重視神魔盃初賽鎖帳和客服的態度的問題,今天會先會討論關於神魔盃的封鎖和客服的態度的跟進。
此外因為有玩家持續提到女帝的銘誓 ‧ 美索不達米亞希望上修,這一次 1800 也希望正面回應一次關於女帝的銘誓 ‧ 美索不達米亞的決定。
=========================================
1. 客服的態度
有關玩家在發佈的 line 對話內容,在事情發生後客服主管已馬上向該名客服了解情況,該客服在回覆上態度確實存在問題,我們已向該名客服發出警告並同時通知所有客服必須多加注意有關神魔盃誤鎖的查詢,確保每個案件都經過仔細檢查,避免出現同樣情況。
團隊再次跟受影響的召喚師們深表歉意,我們會檢討整個 Line 客服的流程,以改善服務質素。
2. 誤鎖
由於有不少玩家提及誤鎖的情況,我們目前已經開始針對每一個鎖號的情況再重新人手二重檢查,進一步的消息會於完成整個檢查後公布。
3. 女帝的銘誓 ‧ 美索不達米亞
團隊明白有玩家非常熱愛美索,因此希望角色會更加強力和更多技能效果。設計團隊經反覆商討後最後決定不會上修美索的技能。然而團隊會繼續推出其他不同的木屬的支援角色,增加美索的牛棚同時改善木屬性弱勢的情況。
關於有玩家質疑是否強化舊卡影響營收,因此不會強化,答案是否定的。我們團隊會因應目前環境決定不同的卡片強度,最近也就輪回之主和睡神等的卡片進行修強化。希望玩家明白我們仍致力維持遊戲的平衡並控制倍率,而非因為是舊卡解放或免費卡片強度就會有所影響。
對於部份玩家質疑我們不回應大多玩家的的上修要求,未來我們會更加積極正面的回應各玩家的大小意見。此外,關於技能等級增加到12的部份,每一隻角色的潛解或異轉也會有不同的設定。為免未來的爭議,未來在會在角色推出時同時列出角色技能等級以便玩家知曉角色技能等級。
唔上修就還返兩隻鳥嚟啦
每⼀隻角色唔同設定
我屌你咩

我以為黑金特色就係200石抽返嚟
但肯定唔一定勁先
共通點(以前)就係永遠都十技
之前隻隻黑金進化都唔會十二技

⼀本正經咁喺度尻噏
2條女咪2隻雀
你幾時改下啲態度
有人工加改乜鳩
如果有雙技能 我食鳥都無所謂
垃圾解放仲話唔上修
再嘈下修
係就快 我好想睇
MH話黑金=強+稀有+特殊
美索全部都有啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞