[IOS/AN] 神魔之塔(148) 神魔首張十二技黑金上線啦 重陽順便幫亞圾霉林上香

1001 回覆
3 Like 32 Dislike
2兄弟課埋課埋幫terry俾左首期
佢2兄弟咪建中建豪
Treey:本次不發工資

有錢就唔洗星期六日都要返工
我姓黎
其實啲5色屎萊姆仲係個素材果邊係唔係已經冇用
好似所有打返黎既免費卡如果有突都已經無用
連拎黎當exp或者交每日任都唔得
能得黎賓納
垃圾輪迴卡又廢食得又多資源

搞咩咁折墮要扮其他game
有無公會有位長期上線。。淨係上線
神魔本身都係抄出嚟
各位召喚師大家好,鑑於近日有玩家回報參加神魔盃海選後被誤鎖,團隊深明被誤鎖玩家的心情,亦十分重視本次事件,特此公佈相關事件調查結果,希望還被誤鎖玩家清白並致以最深切的歉意。
首先判定玩家是否違規是基於以下幾個情況:
- 使用第三方程式
- 加速遊戲手段
- 更改遊戲封包
- 自動轉珠行為
- 使用代理伺服器
- 任何原因導致上述情況或使用相關方法,令玩家獲得不正當利益或是破壞遊戲公平,均會被視為違規行為。
神魔盃海選階段團隊共發現 443 個違規帳戶,而經過仔細審查,團隊的確發現當中 16 個帳戶出現誤鎖情況,其中部份玩家因為遊玩數據顯示「使用技能次數異常」被判定為違規。該情況主要發生在海選關卡 B,原因在於該指定隊伍存在減少主動技能冷卻時間的效果,數據沒有正確顯示實際可以使用的主動技能次數。在審查數據時,團隊誤以為這屬於異常情況因而誤鎖部份玩家。
團隊在此向被誤鎖玩家致歉,相關玩家帳號已經解鎖,並於遊戲信箱中對相關玩家作出通知。我們亦會為受影響玩家準備補償方案,詳情如下:
1. 受影響玩家會獲得魔法石 5 粒 加上 等同被誤鎖日數的等量魔法石
2. 受影響玩家可於指定時間內再挑戰海選關卡,其隊伍最終分數等同或超過現時 400 名隊伍入圍的分數時,將被列為額外選手晉級 400 強賽事 (預計關卡會於 2021 年 10 月 19 日 (二) 中午 12:00 重新開放 48 小時予受影響玩家,受影響玩家於所有海選關的原來分數亦會回復)
*原定能晉級 400 強的隊伍並不會受影響,400 強賽事總參與隊伍為「原定400 隊 + N 隊額外隊伍」,N 取決於有多少受影響玩家隊伍取得足夠分數
至於其他封鎖個案,團隊一再翻查相關數據後確認均存在異常情況,判定為違規。另有部分玩家一再提及可能違規的「黑科技」(泛指在特定時刻關閉遊戲程式並重開以回到轉珠階段前的方法),雖然團隊不鼓勵玩家使用,但此動作並不會視為違規行為,因此沒有任何玩家因使用「黑科技」而被封鎖。
團隊在此感謝各位玩家一直以來的支持,誠然本次事件是團隊失誤,令各位玩家感到失望。團隊會繼續改善抓捕違規玩家的方法及數據,防止同類事件再發生。
以下為 16 位誤鎖玩家名單:
一日賠一石
我由今日開始唔開game
賠石俾我賠到下次合作先玩番ok?
你自己唔入驚
同佢解封咗你
好似兩樣野嚟

今次輪迴真係冇料到
獸不愧最低賤種族
其他迴廊之主角色全部7星15技唯獨呢隻6星12技
改返雙技咪變返十二技
多咗招技 食多三隻鳥係好合理
黑金美姐進個化都加兩技啦
2技正路要轉心啦,如果唔係1技真係好廢
免費卡+獸族
做到望落好似有用咁MH已經讓咗步喇
獸五屬攻擊,但係獸隊都係得廢音同火狗,點砌先整到30心出黎
MH預你玩卑用
卑洗鬼要佢咩
走數兼文盲佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞