港女福音 林峯 怒撇貪錢吳千語

322 回覆
588 Like 7 Dislike
其實在兩人熱戀期間,吳千語要求買名牌、豪遊歐洲等已經係等閒事,佢曾經放風要求林峯先租後買市值過億的舂坎角獨立屋,又想逼男友買部3百多萬的Aston Martin辣跑;

痴撚左線

狼撚到
吳千語杭州黎,係撚港女
林峯其實幾好
唱歌ok
拍戲ok
係俾cctvb hard sell搞到犯眾憎

D歌其實好撚正
如果時間來到 幼稚完
愛不疚同愛在記憶中找你就唔撚洗講啦

真fans 一定識聽反話,人一個,換個方式愛你,同林 呢d

利申,男fans 買齊碟去齊演唱會除左light up my life

影子的愛情故事,The One
人一個既mv劇情

之前有個明星爆料post,有個巴打話吳千語初時係貪錢,但後尾對林峯動咗真情
港女們,比你埋到有錢仔身,唔代表可以分到野比你

肯生仔應該分到啲 好少似成龍咁絕
之前有個明星爆料post,有個巴打話吳千語初時係貪錢,但後尾對林峯動咗真情

唔出奇 千語始終後生 如果佢28 29歲先遇到林峯就唔會動真情 係女人定律

說服自己愛上佢總好過純粹愛佢d錢, 一個咁好條件嘅有錢仔對自己咁好, 愛上佢係遲早嘅事, 證明佢人又要錢又要

說服自己愛上佢總好過純粹愛佢d錢, 一個咁好條件嘅有錢仔對自己咁好, 愛上佢係遲早嘅事, 證明佢人又要錢又要

好有韓劇feel
btw林峯又靚仔 又有錢 對自己咁好 點都會日久生情啦
其實點解個千語咁好命?
林峯其實幾好
唱歌ok
拍戲ok
係俾cctvb hard sell搞到犯眾憎

D歌其實好撚正
如果時間來到 幼稚完
愛不疚同愛在記憶中找你就唔撚洗講啦

真fans 一定識聽反話,人一個,換個方式愛你,同林 呢d

利申,男fans 買齊碟去齊演唱會除左light up my life

影子的愛情故事,The One

Self-Portrait隻碟 頑石
屌 臭雞
落彌敦道派錢都唔益呢啲拜金臭雞
五年青春浪費哂落隻臭閪到
總結 藝人 屌下就可以 結婚? 不了
恭喜恭喜
瘋瘋不如考慮下我呀
林峯on9者
有錢人會屌死一條女?
講出黎都唔知邊撚個係既吳千語
仲要洗咁多錢係依D雞隻身度

佢老豆講得岩,俾人搵笨柒多
呢個post肯定過1000正評
又話佢兩個都回應話唔係事實既?
都係唔好跟車太貼
帽唔怕戴, 最緊要除得快
呀千語, 林峯身家我諗絕對唔會十年內敗哂
但係你做雞做到全城都知, 希望你5年內唔會皮膚冇哂彈性變成千年老妖咁啦
佢老豆廈門李嘉誠 點會搵個無波既女人做老婆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞