港女福音 林峯 怒撇貪錢吳千語

322 回覆
588 Like 7 Dislike
其實我絕~非~愛得不夠

嘩 幾型

我記得佢以為tvb果陣唔肯拍一套劇因為要剃光頭,而家又肯

食為奴,雍正
咁都有人認真討論
拍拖既唔係傳結婚就分手架la 過兩日轉一轉 來來去去都係呢d 又有人講
突然咁多撐林峯既
利申峯fans
林峰 估唔到都幾好仔
又有錢 又靚仔 唱歌又好聽

咁道哂左5年

嘩 幾型

我記得佢以為tvb果陣唔肯拍一套劇因為要剃光頭,而家又肯

食為奴,雍正

$$$$$$$$$
g
內容如果係真。。。條女最後結局咪又係做。。。不過入得娛樂圈都係果d。。。都唔係新聞
其實在兩人熱戀期間,吳千語要求買名牌、豪遊歐洲等已經係等閒事,佢曾經放風要求林峯先租後買市值過億的舂坎角獨立屋,又想逼男友買部3百多萬的Aston Martin辣跑;

痴撚左線

狼撚到

呢條女真係😂😂😂
肯定被屌到反西
做緊談情說案
對林峰改觀!

I KNOW THAT FEEL BRO
做緊談情說案

睇緊
哇條女個閪黑洞黎
做緊談情說案

套嘢奇膠無比

好膠咩?
老豆自己咁有錢搵件大學都未畢業的G做老婆 唔係咁搞笑下化
算啦,咁咪仲好,人地而家係大陸先正式開始紅,冇停過接劇

當包左隻雞五年囉,而家先37仲咁壯

好有可能下次拍tvb已經要好似黃秋生咁呢啲年紀黎玩下傾好數攞年視帝
唔係傳下年結婚?

全盛時期陳慧珊 正啲 定全盛時期陳慧琳 正啲 (唔好拿結衣出黎比,唔同style)

好有可能下次拍tvb已經要好似黃秋生咁呢啲年紀黎玩下傾好數攞年視帝

tvb on9 姐雷霆掃毒唔比視帝佢,反而又比大太監視帝祥,搞到林峯拍埋使徒就不了,唔再同班老野陪跑 等tvb 攬住班老野過世
彼此更自由~

tvb on9 姐雷霆掃毒唔比視帝佢,反而又比大太監視帝祥,搞到林峯拍埋使徒就不了,唔再同班老野陪跑 等tvb 攬住班老野過世

佢恨拎視帝多過男歌手
同鍾嘉欣一樣 拎唔到 就無謂繼續捱騾仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞