港女福音 林峯 怒撇貪錢吳千語

322 回覆
588 Like 7 Dislike
算啦,咁咪仲好,人地而家係大陸先正式開始紅,冇停過接劇

當包左隻雞五年囉,而家先37仲咁壯

好有可能下次拍tvb已經要好似黃秋生咁呢啲年紀黎玩下傾好數攞年視帝

tvb on9 姐雷霆掃毒唔比視帝佢,反而又比大太監視帝祥,搞到林峯拍埋使徒就不了,唔再同班老野陪跑 等tvb 攬住班老野過世

佢恨拎視帝多過男歌手
同鍾嘉欣一樣 拎唔到 就無謂繼續捱騾仔

而且佢都值得攞視帝, 反而大台諗住補償比佢塞個男歌手獎就累撚死佢
原來個post俾kingjer cap左圖
垃圾吳印傭,讀沙崇以為自己外國撚
公屋妹扮上菜
以前中學同佢一齊影過貼紙相
完全唔撚同樣
林峯bb唔洗為隻雞傷心
完全唔撚同樣

無圖無真相
公屋妹扮上菜

仲要攞咗咁多著數都唔知足
完全唔撚同樣

無圖無真相

有圖你都唔會覺得係佢啦
公屋妹扮上菜

做得公眾人物呢d嘢邊可能呃到人
仲on9過蔡思達
完全唔撚同樣

無圖無真相

有圖你都唔會覺得係佢啦

咁有冇圖先
好耐之前係高登見過有個自稱記者嘅人爆呢條臭雞d野
都爆左好多下 睇得岀個記者好憎佢
好耐之前係高登見過有個自稱記者嘅人爆呢條臭雞d野
都爆左好多下 睇得岀個記者好憎佢

應該冇乜人唔憎呢隻臭雞
冇腦港女,好心拍緊拖就做下戲啦。過左門方死冇野到你手咩。

一黎就要車要屋要鋪,做臭哂個印象

仲要有個靚仔有錢老公唔要,走去做d爛蒲中坑既肉便器。

人蠢真係冇藥醫

唔蠢就唔係港女啦
冇腦港女,好心拍緊拖就做下戲啦。過左門方死冇野到你手咩。

一黎就要車要屋要鋪,做臭哂個印象

仲要有個靚仔有錢老公唔要,走去做d爛蒲中坑既肉便器。

人蠢真係冇藥醫

唔蠢就唔係港女啦

遲d乜都冇晒就抵死喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞