港女福音 林峯 怒撇貪錢吳千語

322 回覆
588 Like 7 Dislike
有名你叫吾千汝
不過我睇戲第一次見到佢
又真係覺得佢靚 無連登仔講到咁柒
不過無波係事實
有名你叫吾千汝

5年算係咁!好波趙盤

嘩 幾型

我記得佢以tvb果陣唔肯拍一套劇因為要剃光頭,而家又肯

大陸劇賺咁多錢乜都抵啦
好掛住林峰

作爲fans真係好撚憎隻臭雞搞到林峯曬咗呢5年
林峯之前個件整容隆胸國貨依家點
名都唔多記得

聚少離多,加上潘霜霜身材惹火,以為他們每次見面必定乾柴烈火禁不住,誰知潘霜霜幽幽的說:「他工作完都很累,我們不是每次都做那事,更多時候只是抱着睡天光。」

林峯愛抱

跟林峯一起的時候,潘霜霜說顧慮很多,有時林峯想跟她去逛街、吃飯,但她覺得很危險,怕被記者影到而主動要求不去,因此他們拍拖大部分的時間都選擇留在家裡。即使二人的第一次約會,也是在林峯帝景園家中的大床上,「公眾場合肯定去不了,所以第一次是在他家,兩個躺在床上聊天,聊了一個晚上,然後就抱住睡覺,這種感覺讓我覺得他不是特別好色,我覺得他很好呀。」 往後拍拖的日子,潘霜霜都待在林家,而潘霜霜的身材又惹火,很自然就聯想到他們會頻頻親熱,「其實他工作已經很累了,不是每次也要做那事,雖然那東西在愛情裡並不可少,但也不是全部。有時我會幫他做做按摩,我不會去做刻意的事情,順其自然會比較好。我是喜歡有過程的人,跟他一起,更多的時間是抱抱。」

通常啲雞女人分手都係數臭為主
但潘霜霜對佢有讚冇彈,應該真係好仔嚟

吳千語真係唔撚識貨
點會係港女福音?
好多港女都係拜金
林峰唔會再揀港女架喇
可能揀大陸鄉村妹
一早應該要飛啦
搵到新老細咪走
林爸識睇人
如果可以恨你 全力痛恨你
佢老豆就醒啦
ching ho ball
竟敢欺騙寡人

吾千汝,寡人以後唔想再見到你,你好自為之
抵丫,臭雞
成班又炒車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞