港女福音 林峯 怒撇貪錢吳千語

322 回覆
588 Like 7 Dislike
根本林峰都唔差 戲唔差 唱歌唔差 係當年比首金曲金搞到啲人唔鍾意佢
利申 幾鍾意佢
你地睇下現今樂壇 同tvb
你就知道林峰真係屌打曬佢地

有比較先顯得出林峰超班

十年後就會到比比鳥上神枱

上撚左啦佢已經

林峰既男fans絕對多過比比鳥
個天秤起碼唔係側曬另一邊
林峰唔係賣樣 係賣歌 點比

Agree 比比鳥賣樣多過賣歌
斷估中年富豪都無林峰令仔
有樣有錢仲差啲咩
有埋肚仲唔做硬林太咩
怪條八婆貪錢又短視
你地睇下現今樂壇 同tvb
你就知道林峰真係屌打曬佢地

有比較先顯得出林峰超班

十年後就會到比比鳥上神枱

上撚左啦佢已經

林峰既男fans絕對多過比比鳥
個天秤起碼唔係側曬另一邊
林峰唔係賣樣 係賣歌 點比

Agree 比比鳥賣樣多過賣歌

林峰屈機在 樣樣野都做d
勁又唔係好勁 但係討好
紅歌又紅人
賤婦!寡人今生今世都唔想再見到你!
成班炒晒車,兩個一早澄清無分手
成班炒晒車,兩個一早澄清無分手

醒啦喂 林峯
呢幾排loop緊
愛在回憶中找你 (原來首歌有10年 )
如果時間來到
林峯其實幾好
唱歌ok
拍戲ok
係俾cctvb hard sell搞到犯眾憎

D歌其實好撚正
如果時間來到 幼稚完
愛不疚同愛在記憶中找你就唔撚洗講啦

真fans 一定識聽反話,人一個,換個方式愛你,同林 呢d

利申,男fans 買齊碟去齊演唱會除左light up my life

依家終於都真係 人一個
btw同林 人一個

識貨

識貨 但近年少左情歌,最近首旁觀者悲cd 版麻麻,但演唱會版好正
你估hana唔想揾有錢佬埋單咩

屌你
呢幾排loop緊
愛在回憶中找你 (原來首歌有10年 )
如果時間來到

求別做笑話失足跌倒!!!
空歡喜一場,流料嚟架,千乳喺IG晒自己喺橫店同林峯一齊。
仲未有寡人出現

鴉~~~~~鴉~~~~~~鴉~~~~~~~~

屌你

屌你

連詩雅都想啦
唉屌 好想佢地分手呀屌 死大陸臭雞

炒車

屌你

連詩雅都想啦

邊撚個唔想

屌d名幾撚好笑

屌你

連詩雅都想啦

比你地騎劫左我個POST
自己啲情歌終於可以唱比自己聽

炒車

做下樣咋
又冇文化 又冇波又冇蘿 林峰 我笑撚緊你白痴仔呀
林峯其實幾好
唱歌ok
拍戲ok
係俾cctvb hard sell搞到犯眾憎

D歌其實好撚正
如果時間來到 幼稚完
愛不疚同愛在記憶中找你就唔撚洗講啦

真fans 一定識聽反話,人一個,換個方式愛你,同林 呢d

利申,男fans 買齊碟去齊演唱會除左light up my life

9年男fans here
除咗第一次Let's Get Wet因為考試屋企唔比去, 每次演唱會都有去, 所有碟都買晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞