2022 CFA 揮手區

362 回覆
5 Like 9 Dislike
感謝解答 我諗我都試下lvl 1用你介紹udemy既片prep先 睇下lvl2再報course嗰啲 (本新打算用持續進修基金既錢take Kaplan cfa lvl 1) 感謝指點
好 share平好多

https://t.me/nwk112
師兄仲係咪買?
有冇人想開個group一齊溫書?

小弟有晒所有Kaplan level I 的textbook + practice questions, 純粹想搵多啲人令到自己更勤力😁🙏
如果聽朝打8號波的話仲會唔會考?
8號波我估咩考試都無得考,25/8 8:00am考都宜家都未有email講postpone會點安排
我都係聽朝8點考 email都未收到好痴線
同是聽日8點考 d 官方study group淨係叫等通知..
天文台又話八號”至少”維持到6點…
考評局又未宣布postpone定cancel…
都唔知繼唔繼續溫好
想問下有無2023 2月考level 1 group
ching 想問下用佢udemy 定官網睇啲片會好啲? 官網入面個package 會唔會多啲野
我係0底 大學讀social sci
如果有d位我唔明會自己再google,不過基本上佢都講得好清楚
啲片一樣架,都係睇吓邊到平 我嗰陣覺得ethics同唔知咩topic唔洗買,就喺udemy單買,udemy而家好似咁啱做緊US9.99優惠

同埋睇吓CFA官網practice question同mock夠唔夠做啦,如果唔係到最後其實都冇咩時間做咁多practice
啱啱pass level3啦
我覺得冇底都ok,係用多d時間最好預鬆d開始溫
Kaplan notes 朋友考完送俾我
不過就咁睇都明唔哂,可能冇人教係爭啲,要大量google同practice question
8月Level II會唔會又取消
我都想知,冇時間溫,諗住paid deferral定等佢cancel
可以留tg?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞