試當真(修/豪/賢/Locker/Jessica/慈/Yanny/珈其)(31)

1001 回覆
29 Like 35 Dislike
你咪睇返d comments有幾多定期quote so-called我嘅說話自己玩自己笑 果個咩空條就最得閒玩 比夠你十幾廿幾人玩 咁點呀?唔鍾意條片就唔鍾意條片㗎喇 係要幫人扣帽子成班講幾日仲覺得好好笑
唔鍾意條片冇問題呀
換轉人地鐘意條片你又點樣講
係要成班圍爐讚先得嘅 其他fans見到你地咁都廢撚事出聲啦 結果就係要養班只讚不彈嘅fans

鐘意條片就係盲撐
數據反映事實 就係唔鐘意你呢啲獨醒撚
唔怪得空條巴喎,咁你係好撚好笑阿嘛,成隻小丑咁
呢啲咪就係強加落去我每句說話度
雄叔叔就柒碌啦
你冷靜啲先
咁你估錯咗比人笑下柒都好小事姐
你自己諗下平時講咩啦
從來冇人唔俾你唔鐘意條片
但係唔同意你就係盲撐
呢啲咪刻板形象 我而家唔覺條片有咩咁出色好奇點解多人鍾意 跟住出班出征咁款 講幾日仲講緊係度自娛咁款 就變左我要獨醒 覺得其他鍾意嘅係盲撐 你咪用個同一個concept屈我
真係唔知邊個屈邊個
一樣還一樣 你想知咪睇返啲comments慢慢睇清楚 就知邊個屈邊邊個 呢度fans啲comment質素之前都討論過 只可以講見慣不怪
宜度黎黎去去都係果班人,你估D人真係唔認得你講過咩,真係個個都屈鳩你?
得啦
我係盲粉 我擺明車馬屈柒你

唔知今晚出唔出到片呢?
係咪覺得自己好醒 你明講緊咩未
我諗出到 尋晚成班人喺晒公司
柒撚咗就收皮啦你
仲喺度死雞撐飯蓋
好撚肉酸呀
請問點樣顯得我認為覺得好睇係盲撐
點解你地會睇得明羅生啲論據
全笑話加睇唔明個上文下理關係
應佢都嘥9氣
佢先係最識裝傻嗰個
明明全世界都好評條片,佢就上嚟引戰講到條片得呢度啲人吹奏,又話條片唔大眾

引到班人屌佢,就話班人低質只讚不彈
剩係覆啲純屌佢嘅Comment,認真討論嘅全部當睇唔到
成日叫人睇post
唔會再嘥時間睇佢講乜
一出現就屌佢老母得啦
真係無片出
大撚鑊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞