試當真(修/豪/賢/Locker/Jessica/慈/Yanny/珈其)(31)

1001 回覆
29 Like 35 Dislike
呢條似禁奶令個超級無敵逼逼波
上朝
修仔喺許腎手上重新奪權了
好齊人
hi,又係我,我返嚟鞭你啦
睇嚟有多啲人睇呢條低手同平庸嘅片
下次你會唔會研究清楚啲「大眾口味」先用「大眾口味」嚟support你
左邊枱後:Casper Ld發 經理人CKF kaki
左前:soho ern9 wing
右前:Ellen huiyin Chet
後(左至右):caca 不知名男yanny不知名女 慈 Eddie locker Kayan nick Harvey Natalie 不知名男
屌你逼到難民營咁款
佢哋話人數有20個以上
個studio咁細,唔搬唔得啦
Caca 同 Yanny 前邊係 Nero 同 Ted (不需讀名)?
係喎係呀ted ,以為戴帽中長頭髮係女原來係佢
Nero就唔肯定因為好似有鬍鬚
唔會
唔知新studio有幾大呢
全家福 修哥屈能到
搵人KEY返牙修上去
無出樣應該係shirman
久違嘅廣告同 Caca
數數下都成個月無見 Caca 係試映劇場出
https://youtu.be/evelq7a8ZWQ
試映劇場《CASETiFY特約:遇見你之後世界末日,點搞?》 |試當真
2021年10月14日 彩色 | 2021 | #等待、#世界末日、#愛情| 粵語 | 中文字幕 | 8’ |

故事簡介:
鐵餅高手許賢遇上了一個按着升降機 8小時的Jessica,正當想離開之際,卻被Jessica拉住......

主演:
許賢 @official_huiyin
陳苡臻 @krisssica
Ernest @ernest_pch
@casetify_hk

⬇️只要CLICK以下專屬 LINK⬇️
https://www.casetify.com/trialanderror
然後喺CASETiFY官網買嘢,就會自動有15% OFF!
(P.S. 一定要CLICK呢個LINK,先顯示到折扣㗎!)

如果去門市, 只要 SCREENSHOT影片入面顯示嘅優惠,畀門市員工睇,就會有 15% OFF喇,全港所有門市適用! 👯👯👯👯👯
最尾個人物簡介略嫌多餘
條片前中段都幾好 feel 後尾仲玩埋航拍
但掟電話一分三同最尾啲人物簡介係想點

https://lihkg.com/thread/2736181/
[年經] 買casetify殼之前入一入黎先
Jessica遠視看不到近野但見到許賢個金牌
我幾鍾意喎
Caca 棍波1take pass 都寫出嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞