試當真(修/豪/賢/Locker/Jessica/慈/Yanny/珈其)(31)

1001 回覆
29 Like 35 Dislike
好小品feel
親愛的好撚好睇
玩針對玩得你咁爽 而家自食其果
明明講緊片都比你轉移視線想玩人身攻擊 做少陣無謂嘢 唔使成日刻意放大我嘅說話
認真毛fb group入面眼見都有幾個啦
仲未計公海果d
之前慈都係咁樣比佢地撚一次謝票場 風向即刻變哂啦
修爺仲係咁比人屌佢鬧慈過份下一個謝票場講埋出口添
只係今次變咗係珈其仲撚人果個姐
呢條片應該對星期四條片(阿莎?)
應該未咁快對到裝傻
唔好咁撚肉酸啦 上次比人串完條氣唔順
大家都認左衰仔但原來仲懷恨在心
人地出黎講句野都可以搵位入 講左幾頁都仲講緊 少差
yanny呢個look殺死人
左線4條應該係裝傻入決賽
右線依家先得1條 仲有2-3條片可以鬥
其中一條應該會係阿莎
9估有機會25號會有一條show前片 可能未必劇場
其實又唔係得返好多條參賽
阿莎可能係黑馬黎
條片大cast
唔係話一週年有片場風雲2咩 定delay左?
yanny落咗車之後,修哥臨走偷望倒後鏡
羅富全之前啲言論我都好多唔同意
但係其實今次無乜問題,唔洗一嚟就針住佢。

你可以唔駛咁敏感,收斂少少
睇落未開謝票場應該成班私下講明撚ern9
幾個位ern9接唔到咪比人覺得欺凌緊佢
由修爺講話今晚要整喊ern9果下已經講哂比人知成晚主題係撚鳩佢
修爺最後比ern9 講佢d考古野又係咪成班欺凌佢
條片真心癲, 配樂真係神級
我覺得D配樂好正喎
你岩 呢條可能真係會25出
亦都幾有機會26號首播
外景風雲由頭幾周謝票場已經話會拍
到而家都未見到
大家都認左衰仔?
幾時有?
綠毛潛咗一陣,一上番水就係搵個最易恰嘅制旗
咁叫認左衰仔?
Yanny 真係好gfable
超有氣質
唔好意思,你成日都得罪人
嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩
睇吓邊個上番水?
佢今次唔夠你得罪啦
唔好咁針對先
唔好咁撚肉酸啦 上次比人串完條氣唔順
大家都認左衰仔但原來仲懷恨在心
人地出黎講句野都可以搵位入 講左幾頁都仲講緊 少差
大家都認左衰仔?
幾時有?
綠毛潛咗一陣,一上番水就係搵個最易恰嘅制旗
咁叫認左衰仔?

咁你繼續係到偷雞摸狗狙擊佢
佢出黎講一句 你都要嘩嘩嘩單單打打
你都試下可以唔駛咁敏感 收斂少少
我都冇興趣同你討論 一陣唔夠講又爆料威脅又盛 討論又要論資排輩咁
過幾日先返黎食花生 走先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞