試當真(修/豪/賢/Locker/Jessica/慈/Yanny/珈其)(31)

1001 回覆
29 Like 35 Dislike
你真心鍾意呢個台,就唔會爆會員片啦
有睇咪討論下 無睇咪上一頁 你咁執著把撚
睇得出呀慈好緊張,隻手係咁郁黎郁去
https://youtu.be/XmaULisFWLw
唔係想比較 不過caca同9896氣埸同舉止真係同呀慈好大差距,但睇得出呀慈進步左既
覺得Ernest做配角有一手
就好似豪哥做主角有一手
試當真綠葉王
Ern9做配角好搶戲
出黎一shot開微波爐都好好笑
撐你 咁都叫爆
ern9做親d角色都好搶鏡, 老貓, 吹戲公仔, 人渣律師
唔同路線啫
阿慈都話自己做慣下把位
換轉做下把位caca同9896都冇佢做得咁好丫
唔關事, 做訪問呢啲唔係表演緊係做返自己,談吐有問題上堂有得學嘅,好多做下把嘅前輩訪問都好得體。
我覺得唔算爆喎,佢都無講內容。最多咪俾人知道咗有ern9 locker,咁好爆咩?

其實同樣爭議都講過好多次,你哋班維護收費內容嘅風紀係咪真係應該諗吓自己係咪太敏感呢?

你話之前有班非會員屌人提及收費內容,咁你咪等嗰班人同依班提收費內容嘅人互屌鬼打鬼囉。

今次咁都話佢爆真係過分咗
伴侶個段咁似講緊ern9嘅
講真,你自己依段說話都爆咗會員live內容。
一方面你都會唔小心爆咗,另一方面又會叫人唔好爆,你自己唔覺得諷刺咩 你爆啲內容仲多過#348啦

#351 你真心鍾意呢個台,就唔會爆會員片啦

話人哋之前唔該做好咗自己先,唔好做風紀,仲要寬己嚴人
屌你老未 你呢啲就叫爆喇 屌柒我好彩有啲師兄挑通眼眉
其實自己覺得唔應該提會員內容嗰啲人自我規範就ok
就算有其他人提,只要唔覆,唔延續討論就可以。
最多善意提點一句 ''依到公海最好唔好講收費內容"

偏偏依班風紀見人講少少嘢就屌,勁敏感,態度同比人嘅觀感仲要勁差。
而最諷刺嘅係依班風紀間中自己都會喺度講收費內容,完全係雙重標準。
自己講得高興就可以無視佢哋自己口中嘅規矩。
又做唔好自己,但係又要屌人。

同理心呀風紀們,你哋自己都會唔覺意講咗,就無謂咁惡去話其他人啦
最開頭只係修哥響真心話台講唔好亂爆真心話台果啲敏感野,呢樣大家都明
但唔知點解班風紀將個範圍越擴越闊
而家咩會員野都唔傾得
其實今次真係綠毛蟲巴敏感左啲
我自己覺得無關痛癢嘅討論下都得
何況又唔係真心話台嘅敏感野
繼上次之後我都學識左唔覆啲敏感野
呢個問題已經loop 左好多次
講錯 除咗locker果段
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞