ROCKET LEAGUE 🚀

635 回覆
22 Like 1 Dislike
有D係抽ge 但冇咩pay2win成份 好公平

講下笑姐
各位 其實個ball cam係咪成日開住? 你地係點?

另外手制同鍵盤各有咩優勢?

利申 新玩家 覺得好正好考技術

一般黎講依隻GAME 用手制會易玩D既
歡迎入坑

我既話
有八成時間都係開BALL CAM,
車CAM 用黎睇人,睇BOOST, 盤球
PS4 有冇人可以carry 我上diamond 卡左係白金1
ps4撚
有冇group可以約戰?
比你地搞到想入手
但又想等到summer sale先
http://steamcommunity.com/groups/hkgrl/members

之前HKG group
我就好耐無同佢地玩
人係外國太lag
比你地搞到想入手

知唔知最平係幾多
比你地搞到想入手

知唔知最平係幾多

我190照買 個時太想玩
發覺打多 d 1v1 ,可以練到好多野,例如知道幾時要 push ,幾時 def
Steam好似最平試過6折
我想問點樣連啲對手先低ping d

場場對手都200幾300ping... 好無癮 打打下走埋場.. 10場有9場都係咁

唯有係揀region,有時啲對手好on9,唔揀region, 失波就賴high ping
佢死都要喺美國連過黎asia你都冇咩野可以做到
玩左300+hr仍然唔識aerial 最近忙比較少玩鐘意就加啦
http://steamcommunity.com/profiles/76561198116704530/

70蚊

70蚊

我買個陣好似連埋幾個DLC
好似百幾到二百幾

講下笑姐

無p2w但又po曬出嚟晒
新手,唔常玩
放啲無技術搞笑片希望吸引到人
(同埋宣傳

https://www.youtube.com/watch?v=nrQ4FW3ANZ0

除咗技術含量可以好高
當一隻Party Game都不錯

講下笑姐

無p2w但又po曬出嚟晒

player to win
而家有無人
BTW 不如整合下個PLAYER LIST
---------------------------------------------------------------
Steam:
1. InfiniteChallenge

PS4:
1. tsm127 (布力治)

XBox:
同左3個巴打玩2.2 個個都好勁

Orange巴

呢度根本冇新手

呢度根本冇新手

你咁樣點推人落坑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞