ROCKET LEAGUE 🚀

635 回覆
22 Like 1 Dislike
睇住個post keep 住每曰都有人覆真係好開心
有無人玩hoops 得閒玩下幾過癮
睇住個post keep 住每曰都有人覆真係好開心

巴打你steam叫咩名 應該add左 得閒見你on搵你玩
打infinitechallenge搵唔到你喎熊巴打

改左名
Dreilence

改左名
Dreilence

無人約戰
無人約戰

要去旅行三日
返到黎再約
準備入手啦
其實難唔難玩? 感覺好難射波
係咪唔同車有唔同功能?
準備入手啦
係咪唔同車有唔同功能?

快啲玩 一玩就上癮
其實唔難
基本上每架車能力值一樣 可能有啲轉灣順啲 有啲車頭大既就撞波面積大啲 車扁就易啲chip高個波
但其實每架分別唔大 睇自己用邊架手感好
準備入手啦
係咪唔同車有唔同功能?

快啲玩 一玩就上癮
其實唔難
基本上每架車能力值一樣 可能有啲轉灣順啲 有啲車頭大既就撞波面積大啲 車扁就易啲chip高個波
但其實每架分別唔大 睇自己用邊架手感好

岩, 用咩車其實主要睇你手感
其實啲箱抵唔抵開 會抽到啲咩咁

唔抵 之前買左5條Key 全部伏嘢

誶氣話黎就黎
利申:冇中過BlackMarket Decal

運氣話黎就黎

運氣話黎就黎

最叻仔中painted looper
Ps4買左
黎緊想買埋switch版
但我飛上去頂高波成日唔中
巴打有無咩技巧
Ps4買左
巴打有無咩技巧

試下慢啲飛上去等個波
唔好衝得咁行
Ps4買左
巴打有無咩技巧

巴打真係好鍾意ROCKET LEAGUE
Ps4買左
巴打有無咩技巧

巴打真係好鍾意ROCKET LEAGUE

我都想買switch版
出住街打
我本來用緊xbox 360手掣,今日換左xbox elite手掣 之後,好似唔識打咁
我本來用緊xbox 360手掣,今日換左xbox elite手掣 之後,好似唔識打咁

做咩轉

運氣話黎就黎

買key再去market收啲自己鐘意既嘢有時仲抵玩
開箱就算普通中個exotic都要睇運氣
當然你鐘意開箱 見住佢碌碌下都幾過引既

運氣話黎就黎

買key再去market收啲自己鐘意既嘢有時仲抵玩
開箱就算普通中個exotic都要睇運氣
當然你鐘意開箱 見住佢碌碌下都幾過引既

睇人YOUTUBE 開箱抽中BlackMarket Decal仲要Certified個種激動
Ps4買左
巴打有無咩技巧

試下跳起 下制加boost 一齊按
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞