ROCKET LEAGUE 🚀

635 回覆
22 Like 1 Dislike
個新mode好白痴 但幾好玩

新mode係咩 以為只係更新左d 場地

冇新mode wo

唔係有咩?

好似叫DROP OUT
冇龍門
將個波打落對手半場地下 落係同一格 2次 地板會爛
爛左 再射同一次跌落地底當入波

呢個mode上次更新已經有

原來係咁 柒左
我一路一開game就直入search 場冇留意

咁你知唔知仲有幾個mode
snow day, hook, rumble

呢幾個知
一路都有玩開

係我見前日更新 連search場個介面都轉埋 先留意到個drop out mode
DOUBLE DROP WEEK TIL 10/7
crates, painted uncommon, painted crates item, trade up
Good luck
練極都係咁廢

唔好咁啦

I know that feel...
DOUBLE DROP WEEK TIL 10/7
crates, painted uncommon, painted crates item, trade up
Good luck

一直都係攞到TURBO CRATE
練極都係咁廢

唔好咁啦

I know that feel...

same

我第一日玩左十幾個鐘都係得啲其他箱
但琴日開始就嚟料
真係double drop

我第一日玩左十幾個鐘都係得啲其他箱
但琴日開始就嚟料
真係double drop

得一個OVERDRIVE
有冇巴打想要code?

買牙石display送左個code

想玩既巴打可以留個tg平賣

仲有無
用key換唔換

仲有啊 咩key

Rocket league in game crate key

就只有base game 應該
巴打有冇tg 傾?
依排玩RANK賽3VS3 真係玩到燥
唔計啲正常PING既下下都踢唔中波
有啲我準備傳中又企哂起我後面唔知做乜
有啲就起兩邊企定定望住個波唔去傳中
有啲就防守向住自己龍方向解圍助攻俾對面
想搵啲正正常常既TEAMMATE都咁難

隊友需要夾同默契
係呢到約下巴打練同出去打啦

隊友需要夾同默契
係呢到約下巴打練同出去打啦

如何有效地訓練EQ既例子
我玩開ps4架 歡迎add我一齊玩
psn: sunnychan22
不過我玩極都未好熟飛天skill
add friend
steam id [HKG]piiigbbmanbbman
想抽到overdrive Crate
想要新車
想要新車

Centio
有冇PS4 白金or金3 巴打一齊玩
玩左4粒鐘一個新箱都無
想要新車

Centio

Drop左箱都未必中
我抽左幾個都無個中
一星期冇開 啲野唔同曬
不如開個gooogle doc比人寫低自己咩platform同username
等之後可以加FRD一齊玩, 點睇
好耐無開
道具mode幾正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞