ROCKET LEAGUE 🚀

635 回覆
22 Like 1 Dislike
Ps4買左
黎緊想買埋switch版
但我飛上去頂高波成日唔中
巴打有無咩技巧

巴打真係好鍾意ROCKET LEAGUE

我都想買switch版
出住街打

Switch版真係好吸引
其實啲箱抵唔抵開 會抽到啲咩咁

唔抵 之前買左5條Key 全部伏嘢

誶氣話黎就黎
利申:冇中過BlackMarket Decal

中左Tora咋
我本來用緊xbox 360手掣,今日換左xbox elite手掣 之後,好似唔識打咁

點會
我用完elite 番唔到轉頭
個手感正過360 X1 ps4太多
我本來用緊xbox 360手掣,今日換左xbox elite手掣 之後,好似唔識打咁

做咩轉

因為xbox elite好型

點會
我用完elite 番唔到轉頭
個手感正過360 X1 ps4太多

可能未習慣
今晚再試
輕輕一PUSH
:
Steam 40% off
store.steampowered.com/app/252950/Rocket_League/

上年就係依個時候買左game of year edition
仲有兩星期 Anniversary Update
各位留意返 DLC車有40%電視框

咩電視框
仲有兩星期 Anniversary Update

最後兩星期沖rankk

咩電視框

discount
Time to Push
https://www.youtube.com/watch?v=2BHjvhxw06A

強力推薦轉square deadzone
TURN 同AIR ROLL 快好多
習慣後POWER SLIDE更一流
https://www.youtube.com/watch?v=2BHjvhxw06A

改左之後個手制好似唔WORK

咩係deadzone
今日天清氣朗,又係打rocket league既時候
想入手既朋友好趁而家買埋, 百幾蚊有埋DLC
想入手既朋友好趁而家買埋, 百幾蚊有埋DLC

攞左steam $80 仲買多左幾架車
新手
跳唔起
成日波邊都掂唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞