ROCKET LEAGUE 🚀

635 回覆
22 Like 1 Dislike
有冇人發覺上次更新完後
入場好易話NOT ENOUGH PLAYERS TO BEGIN MATCH
有冇人發覺上次更新完後
入場好易話NOT ENOUGH PLAYERS TO BEGIN MATCH

要齊人先可以開始,更新之前唔使
有冇人發覺上次更新完後

我試過連續fail5次 但係就派左5次野
有冇人發覺上次更新完後

入場見督finding player基本上都可以即走
有冇人發覺上次更新完後

屌 本身個matching system 已經廢架啦
宜家仲衰過之前
有冇人發覺上次更新完後

宜家仲衰過之前

REDDIT D玩家 表示最唔鍾意係個SEARCH制轉左.
BTW同時都有人發現個新UI 係想迎合SWITCH
岩岩同fd打double rank 對面有條友走左場無啦啦變左2打1
但都淨係贏3-1
我打COMPETITIVE上到SILVER III之後
再贏比賽都唔會加個WIN COUNT既
有冇人知點解
有冇人發覺上次更新完後

宜家仲衰過之前

REDDIT D玩家 表示最唔鍾意係個SEARCH制轉左.
BTW同時都有人發現個新UI 係想迎合SWITCH

宜家好似冇得睇 自己揀個region 有幾多players
又成鳩日斷

原來就係鋪路就班垃圾switch撚?
有冇人知點解

https://www.rocketleague.com/news/changes-competitive-season-5/
你個reward level係咪高過SILVER?
有冇人知點解

https://www.rocketleague.com/news/changes-competitive-season-5/

原來係咁 咁點樣先會再升到GOLD架
我以為贏左WIN COUNT個啲場數就升RANK
有冇人知點解

原來係咁 咁點樣先會再升到GOLD架
我以為贏左WIN COUNT個啲場數就升RANK

分返開 玩家RANK 同 REWARD LVL先
Reward Lvl 個WIN COUNT 係based on 你個玩家RANK
如果你個Reward Lvl 已經係金, 但係 玩家RANK 仲係銀.
係唔會升到Win count
相反, 玩家RANK 係金, Reward Lvl係銀, WIN COUNT會繼續計

簡單講:
玩家RANK必需大過或等如Reward Lvl 先會繼續計Win count
有冇巴打想要code?

買牙石display送左個code

想玩既巴打可以留個tg平賣

仲有無
用key換唔換

仲有啊 咩key

Rocket league in game crate key

就只有base game 應該
巴打有冇tg 傾?

準備買, 想問下ps4同steam係咪唔通

冇錯 一般情況下唔通

冇錯 一般情況下唔通

見呢度好似steam user多d

冇錯 一般情況下唔通

見呢度好似steam user多d

我一直以為STEAM最多人.. 直到官方出左統計表.. 係PS4最多人
已經冇人討論
冇野討論-.-一個overdrive都冇

等緊KEY 禁TRADE日到期 直接TRADE 算, 而家降左價, 大概3-4Key 一部

等緊KEY 禁TRADE日到期 直接TRADE 算, 而家降左價, 大概3-4Key 一部

想買hellfire同fireworks 等多幾日跌到10k先買 凖備左120keys

想買hellfire同fireworks 等多幾日跌到10k先買 凖備左120keys

120 kEYS
今日更新終於改返走D 低B野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞