ROCKET LEAGUE 🚀

635 回覆
22 Like 1 Dislike
有冇邊個係steam平台玩

有呀 一齊玩

跟隊

大家steam咩名

近排用緊呢兩架車

DRACO
Pc玩家 ,玩左300+ hrs 都好廢 玩normal次次都比人屠有啲想棄game
Ps4 玩家 限免入手
Pc玩家 ,玩左300+ hrs 都好廢 玩normal次次都比人屠有啲想棄game

唔好呀

唔好呀

部電腦hand左 sor巴打

唔好呀

部電腦hand左 sor巴打

冇問題 下次再玩
大家唔好咁快放棄,睇多啲youtube片,玩多啲留意下球既動向,就會識玩。

最緊要唔好亂沖出去追波,當敵人進攻時,返去守龍門等機會
大家唔好咁快放棄,睇多啲youtube片,玩多啲留意下球既動向,就會識玩。

最緊要唔好亂沖出去追波,當敵人進攻時,返去守龍門等機會

睇得多D波既 就會開始自我進化
300hrs rubbish here
好似好多人都係玩PC版
睇嚟都係要轉投PC

Cam setting
Rumble好正
Rumble好正

我反而唔識玩rumble
https://www.youtube.com/watch?v=u02Z_sUTRQc

出Nintendo Switch版

搭車返學玩
我玩左419hours
而家卡左係silver iii
有時會上到gold i, 但維持唔到幾耐 ,好快跌返

我叫ai, icon都係AI
招隊友得閒打double
我玩左419hours

Steam咩名
放工add你
pc玩家留名
好難玩 追ball追到頭暈
不過同frd玩好過癮

近排用緊呢兩架車

呢啲車點黎嫁
我玩左419hours

Steam咩名
放工add你

Gold ii 留steam一齊玩
Btw 對唔住魚蛋巴 我太雷
平時連到psynet做頭像果d唔係ps4玩家黎咩?
我玩左419hours

Steam咩名
放工add你

https://steamcommunity.com/profiles/76561198014707872

我可能一兩日on一次咁,有時忙都唔一定打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞