[AROHA] ASTRO 討論區(15) - F社今日CAP咗水未

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
不得了!好可愛!
到依家都係,一笑就好可愛!
好在阿石而家識得笑
因為其他人個樣照住阿產嚟整嗎?
C巴你咁講嘢幫仆街仔得罪晒三家飯
係我唔啱
只係開下玩笑, 對唔住

(佢地個樣) 如有雷同, 實屬巧合
係咪有人去咗睇拍劇然後擺咗啲相上網? 定係只係場境相?
啲人真係好鬼麻煩
娛樂圈咁大 似樣其實好平常
有時角度 妝髮 燈光都有影響
同埋BTOB MAMAMOO 都早出道過ASTRO
照咁計都係牙產拎人個樣照住嚟整
好似係POST咗啲拍攝現場嘅相上Twitter
之後劇組DM佢地叫佢地DEL圖同唔好再POST
哦, 咁就係啦
見隔離谷都post咗拍攝現場嘅相出嚟, 可能劇組驚啲人會去現場睇阻住拍攝
同右邊嗰個有啲似
突然間覺得牙俊應該幾識溝女
冧到啲女女咁開心唱歌又好聽
仔都想同牙俊做FD子
實好開心
牙優剪短係因為啲頭髮染傷咗
https://twitter.com/binanamilk/status/1446771380373000196
所以喺可見將來應該唔會見到佢再漂染頭髮
唔明, 即係點解?
咩叫All-Kill同Perfect All-Kill
係咪所有平台嘅一位
啲fans估?
定有咩證據話佢剪頭髮係因為傷左?
Youtube
Spotify
Apple Music
依3個會計埋落Instiz運營嘅音源榜 iChart
All-Kill同Perfect All-Kill都係韓國音源榜成就
All-Kill就全部音源榜實時第一
Perfect All-Kill就實時、每日同每週排名全部第一
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞