[AROHA] ASTRO 討論區(15) - F社今日CAP咗水未

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
湯巴知唔知賣飛賣到幾時?
我要到下星期先知23得唔得閒
我都想搵下車絲係邊
我見無寫
可能直播之前都仲買到
咁應該仲買到嘅
佢啲反應
Btw本嘢嘅質地好似幾靚
但都要屌一屌 年年都硬皮 今年慳皮轉薄皮 仲要玩6隨1 日本特典
到時我佈置好屋企,再post張相出黎….
到時幫眼搵下,我係邊…..
我要cap圖!
咁車絲你要透露下佈置式樣,咁先易揾
嗰張阿產符係咩㗎,好似有用喎,真係中阿產
開場前post上黎
係咪又要去搵人當小卡印出嚟?
唔該湯巴,原來韓國啲符同我哋都差唔多
都係一堆唔知點解嘅文字?
唔同嘅係我地啲符無相嘅
想讚下都唔得
偷工減料真係要屌下
我見之前ig都有人印嚟派
客咩氣
每次見ROHA開箱用啲符捽嚟捽去 作法咁就覺得好好笑
https://youtu.be/cl3PGzVN-XI?t=152
我地都可以整繁中版嘅
但有無諗到咩字
其實唔印都得
見過人用手機開張圖之後捽 好撚搞笑
嘩!!我想印出黎喎!!
ALL YOUR係23名

https://www.facebook.com/KpopNewsTranslation/posts/1346210479142704

2021專輯銷量TOP30 (以Gaon、Hanteo為準)
第一名 防彈少年團
第二名 NCT 127
第三名 NCT DREAM
第四名 SEVENTEEN
第五名 EXO
第六名 NCT DREAM
第七名 Stray Kids
第八名 伯賢
第九名 防彈少年團
第十名 TXT
來源: theqoo https://theqoo.net/2191927270

1. 防彈的'Butter'只是單曲而已耶,好厲害... NCT的銷量也好強
2. 伯賢solo專輯進TOP10耶ㅋㅋㅋ
3. 通貨膨脹真是太嚴重了
4. 前10名應該還要再加上NCT 127的Repackage吧,感覺銷量至少會破百萬。現在已經是沒破百萬就不能進TOP10的時代了呢ㅋㅋ
5. BLACKPINK成員的solo專輯是女團中的前兩名... 厲害
6. 伯賢個人的專輯銷量可能會超過團體的了
7. ASTRO也賣了36萬張嗎? 整體來說,K-POP的專輯銷量真的增加了很多,現在大家都能夠破百萬了
8. 防彈光單曲就賣這麼好了,不曉得正規專輯會有多誇張
9. 哇,THE BOYZ在國內真的滿紅的耶
10. 在這麼多團體當中存活的solo歌手們也太厲害了吧
11. 伯賢一個人就是銷量百萬富翁???? 真的好強
12. 為什麼NCT 127的G榜和H榜的銷量差這麼多?
13. 我是出於好奇心點進來看的路人,看到IU好驚訝,真厲害
14. 哇,看到Super Junior我嚇一跳...
15. 原本以為生存戰不太行的說,但是有上《Kingdom》的團體成績真的進步很多,銷量很驚人
(轉載請註明出處,謝謝~)
些牙得出嚟都係任人印
飯製嘢通常唔拎嚟賺錢都無咩問題 印嘢成本價嗰啲緊係唔計啦
用手機捽咁白癡, 一陣捽跌部機就搞笑
唔熟呢方面, 一時諗唔到喎
果套本命符!
我搵緊人印!
24張一套!
我印十套!
有冇人想要??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞