[AROHA] ASTRO 討論區(15) - F社今日CAP咗水未

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
都係好事仲有得洗下版
佢表現出對阿優十分一嘅愛,已經夠做所有愛情戲
正常都應該會有, 係驚唔齊人啫
始終阿優同阿產到時都開緊劇
度妍好似一早已經俾F社推咗去拍劇
佢隊組合今年都無CB過
大哥真係好熱愛Trot
希望入伍前畀個美好回憶我地偽忙內
https://twitter.com/MyungjunsSmile/status/1448498328786849797
無錯, 比起一步登天, 慢步向上會令佢地更加懂得珍惜

希望阿俊將來成就可比英雄哥
今日全日都係ASTRO day
以下鳩UP唔使太認真睇
聽聞團CB賣唔夠3萬隻就一定蝕錢
但其實拎個計數機出嚟撳下就知
當一隻碟賣100蚊港幣
3萬隻*100=300萬
賣得出都仲要計回唔回收到成本
妝髮衫MV場景
當迷你專起碼4-5首歌
作曲作詞錄音室加埋工作人員啲洗費
仲未計同公司 作曲作詞人版權 +成員人數對分
所以轉型做演員係最穩陣
無咩支出又攞到片酬
紅到仲有廣告拍下

叫佢對戲嗰陣幻想個女主角係牙優已經搞掂
https://twitter.com/froggypmh/status/1369002024025677826
對講機音質
依家見到TMA就諗起牙彬畀人屌單野
https://youtu.be/nzZ_KwRUm_A
邊個開V
齊人真係難啲,呀優仲要去到濟洲咁遠拍
上次花生小分隊都係差佢
但廢社又唔鍾意淨做本業,係都要推新團。
如果推新團,點解又唔幫weki meki cb呢?
好似都唔淨止廢社係咁,背後條數唔知佢哋點計。
如果冇武肺,weki meki做下商演都有收入,Keep 住cb又有多啲機會商演,現在真係好慘,轉做演員都係一個出路。
但F社本來有名氣的演員都已經走晒,睇落亦唔會有有名氣的演員肯簽佢,變咗帶班新演員走出去更加難。
六膠本身已經有小小名氣都唔係個個有劇拍,F社本身班新演員仲難。
屌你咖喱味雪榚
竟然係阿優
所以賣碟市場咪越嚟越縮囉
一句講晒 錢作怪
其實上年都好似CB咗2定3次
機會就畀咗 但結果
新團都仲有可能性
現實係殘酷嘅 F社愛錢如命 有錢唔賺咩
開V都要戴口罩

廢社
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞