[AROHA] ASTRO 討論區(15) - F社今日CAP咗水未

1001 回覆
6 Like 6 Dislike

有無食咩生章魚同醬油蟹
呀彬真係隻貓黎,對眼發光
唔通佢兩個就快出新歌?
兩樣都無
因為當時自己一個去同埋嗰時事前準備不足
副con反光咋
外星人Concept
呢個手勢相當可疑
牙俊做嘉賓嘅效定家Binnie MJ篇第一集中字
https://www.instagram.com/p/CUzySjJJVT4/
係街行真係唔覺有乜靚仔靚女
但男仔普遍都高,唔小係又高又大件。女仔同香港嘅差唔多高,但樣貌香港女仔靚啲
搭車成日都見到啱啱整完容,包住塊面行街嘅人,但當中多數係某國人
利申:疫情前每年去兩三次
有食過,味道ok㗎,不過試過就算
反而韓國嘅魚生係非常伏,可以不用試
啱啱整完容就去行街咁癲
每年都去兩三次都幾密
其實韓國有咩好玩好食
生章魚係咪會吸食你啲食道
韓國魚生睇片成日見海腸 好似丁丁嗰個
收到 伏咁有機會去唔食了
係呀,可能旅遊shopping 時間珍貴,又冇乜機會碰到熟人,所以都唔會休息週街行
玩就冇乜特別,我睇綜藝見唔少機動嘢但我就冇興趣
食呢,韓燒,韓牛、炸雞就一定要食
睇開韓劇,見到靚嘅地方都會去吓
之前又有追吓演員,咁去fan meeting呀 ,商場活動,電視台宣傳之類咁,仲有唔少得嘅就係送佢哋入伍啦。
不過,上咗位嘅演員慣例要好低調,新聞一個月都冇一單,其實唔多嘢可以追。

有!呢個正!
但章魚會咬到懷疑人生!
好難先咬完一條吞埋!
醬油蟹,我去左最出名果間(當年)
太約$700一隻!
叫左兩隻!
套餐黎!成檯都係野食!
好撚正!!
生章魚會吸你條脷,你要咬爛啲先好吞,
魚生片白色半透明我唔知叫咩魚,有時見六膠吃播都有食,但係喺冇味嘅,叫一條份量好多,2個人就千祈唔好叫
海腸冇食過,聽聞都唔難食,
但海菠蘿咸腥都仆街,我去魚市場食係魚檔送嘅,買就唔好買啦,人哋送而你又有冒險精神可以一試
嘩 行程好豐富
但武肺
係呀,唔記得講小菜好多都好好食。
間間食肆小菜款式都唔一樣,又唔係間間都咁多小菜,有時㨂餐廳係睇佢送咩小菜
所以海菠蘿係送嘅
但講到咁又好想試下有幾難食

想當年,去左 雲畫的月光 拍攝地點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞