[AROHA] ASTRO 討論區(15) - F社今日CAP咗水未

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
SJ估唔到仲keep到銷量喎, 明明早一兩年先有人叫佢地解散 (因為個別成員個人品行問題), 其實Bigbang如果唔係勝利搞到坐監其實仲勁

希望經過阿優公開反映之下U apps可以切實改善
阿優表示唔係佢唔想update呀, 而係個垃圾apps連開都開唔到呀
車絲加油
Weki Meki嘅經歷就好似ASTRO出道頭兩年咁
又係建立咗少少知名道就因為公司內部問題停咗喺度
湯巴你話上次英雄哥班fans投票笑鳩我地?
希望Astro可以好似SJ咁一直keep到
個人活動同團體活動都發展得好好
SJ keep到銷量都唔出奇嘅,佢哋keep住都仲圈到10代嘅fans,仲要對上隻專係15週年
我第一次見關於ASTRO好事嘅新聞可以破4000
希望F社可以重視係韓國本土Fans 音源海外幫唔到幾多 真係靠佢哋
其實我都有懷疑!
因為佢冇直接讀我句野出黎!
但我send左出去,佢就摸摸自己條頸….
之後就係道解釋了……
要等中字!再睇!
我貪心啲, 除咗希望ASTRO可以好似SJ、Bigbang咁keep住咁紅, 仲希望佢地可以好似神話咁出道咁耐仲可以一齊活動就好
係 上次見到 但真係好難聽 所以我廢事翻譯上嚟
咁樹大實有枯技 佢咁多Fans實咩人都有
希望佢哋今次唔鍾意都唔好傷害
一齊集氣,一定得嘅
Astro喺韓國本土粉絲算少
銷量都係靠海外多
但聽講知名度而家已經比前幾年好咗少少
多數都係㗎喇, 阿優難得見到有個fans咁留意同關心佢嘅健康
唯一希望你嘅關心唔會反而成為佢嘅負擔
班大媽fans咁仆街
做攔路虎不特已仲要笑鳩我地
如果淨係計音源 都仲係有好多嘅進步空間
屌,一班人係道,
Can you marry me!!
真係救命!好冇營養啲發言!
解散未
係呀,揾海外錢唔係問題,但要放多啲心機係韓國本土,要行得長久始終要本土都夠份量先得
仲有最經典嘅:我今日生日
係,銀優都話!
點解次次開親live都有人生日!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞