[AROHA] ASTRO 討論區(15) - F社今日CAP咗水未

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
我都好想去外國睇星!!
見到啲外國攝影師嘅星空相!
真係好正!好想感受果種震撼!
雖然去一轉石垣島已經非常震撼!
但外國星空,又係另一種視覺效果!
牙彬休息啫好彩最尾都冇棄到啫
不過比着我都係
只要Astro少咗任何一個我諗我都會棄
一係就全團只單飛不解散一係就解散
接受唔到少咗個但係就繼續活動
真係好有型喎 咩料
要幾顛先會係舞台做第一張圖
車絲:用韓國apple id 裝hello live會到阿產到網劇,用香港apple id 裝,就見唔到。

你試吓再裝
夠膠就得
唔該哂你呀!
但….黎緊個live要用呢個apps睇!
我入左張飛落去!
穩陣起見,完左live先再裝!
睇北極光要去加拿大黃刀鎮, 南極粉紅極光去紐西蘭南島最南邊就有機會睇到
不過我兩樣都未睇過
無錯, 好想睇到佢地放開偶像包袱
話說….
我地張飛咪話有份參加直播嘅!?
到時係PC登入返就自動開到鏡頭?
定又要另外裝apps呢?
好擔心自己會Miss左啲乜野!
到時入唔到去!
我淘寶準備左啲汽球…
到時痴係屋企!
希望佢地睇到啦!
Btw我覺得個格仔應該好細!
每個通路都應唔有四五十個位!
應該好似上次咁,有150個左右?

ASTRO六星缺一不可
唔知喎, 我記得嗰晚都無乜雲㗎, 但係用肉眼就係睇唔到
第二日聽團友講番話要等到咁夜先見到
以前睇啲旅遊節目成日都話好難遇
之後遇到又話鏡頭影出嚟唔同
搞到好想睇下
無錯, 睇人地影外國嘅星空相真係好靚
我覺得近近地日本北海道星野度假村都好唔錯
如果想再靚去加拿大、紐西蘭或者北歐無咩光污染嘅地方當然仲正啦
所以我咪希望佢地就算全員唔續F社都可以只係個人發展唔好宣佈解散囉
聽聞就黃刀容易睇到嘅, 當然天氣情況會影響到佢出嚟靚唔靚啦, 但係粉紅極光就唔容易睇到囉
所以有心去就要好好計畫下, 當然仲要睇天時、地利啦
同你講果個人,肯定對星星一啲認識都冇!
星星,一直都係個天道,
天黑就會見到,轉緊嘅係地球…
唔係啲星星….
天清的話,肉眼係絕對睇到!
連暗星都睇得一清二楚….
我理解唔到,點樣要等到1,2點先睇到
係架,鏡頭影出黎同肉眼睇唔同!
所以一定要去睇下!
我有生之年都會去影極光!
呢樣我都未試過,我研究下先
到時睇Live望埋邊個係車絲
咁都係我自己唔認識先俾人老點到啦
不過當時我枱頭望上去的確見唔到, 但係周邊已經無乜光, 可能真係雲層影響

Anyway, 都要多謝車絲嘅講解
湯巴你到時留意下
喂呀!唔好咁啦!!
我諗住叫湯巴留意下你佈置成點咋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞