[AKB48 Team 01]台灣神級女團AKB48 Team TP討論區 #8

1001 回覆
6 Like 11 Dislike
無諗過嘉義王咁快走
以為佢會係留到最後嗰幾個
冇估到佢組長咁快走
但佢話佢係1月個陣就決定左 算係早個批決定走
之後又自制mv 暗示
🎵AKB48 Team TP 手牽手公演🎵⁣

即將迎來六月份的公演⁣
代表2023年就要過一半了⁣
還沒看過手牽手或是TP公演的朋友們⁣
邀請各位到場感受成員的熱情與活力⁣

【Unit TIC TAC TOE】2023/06/10 (六) 18:30 & 2023/06/11 (日) 18:00⁣
【Unit Peek A Boo】2023/06/09 (五) 18:30 & 2023/06/11 (日) 12:00⁣

#AKB48TeamTP #TeamTP #TTP⁣
#UnitTICTACTOE #UnitPeekABoo⁣
#手牽手 #劇場公演 #6月

過幾日就開賣 大家去到既真係要去睇下
利伸未睇過
之後幾次應該好難搶了 上網唔夠台灣d機快
前幾次未算超多人搶上網買都係最尾買到個批
真係搞唔掂連成員都話應該好難搶應該真秒爆..但想問買先係次序同坐位有冇分別?
冇分別 買完之後先會抽坐位
你今次仲抽唔抽?
有實去 但應該搶唔到
但你好似係抽t想知係咪買2張好過1張 博換多場?
上個月試過電腦T電話P 但操控唔切
但見人4場都搶到好癲
上次好似係第一次有得一次買兩張
唔肯定係咪次次都有 但有肯定買兩張先
唔睇都一定有人收 拎去換場又得
仲有你睇P可以試星期五場 上次星期五場慢過星期六日十秒到賣完
心臟夠強 買到既話一定揀買星期日
有咩要宣布應該都係留星期日
我都打算先搶五但應該要講既今個月都講哂掛 唔會再有咩野
已經有少少創傷後遺症
下個月再黎唔得掂
我試搶星期日P 搶到就買機票
你買一張定兩張?定本身有朋友一齊去?
暫時自己一個,未約人一齊去
上次就係喺嗰個位猶豫咗揀一定二,結果買唔到
今次點都撳定兩張先
祝大家都搶到 但想講Tp 都有唔少黃牛黎爭
黃牛都搶?又話冇咩人氣?我朋友話好多tp 飯私底會換飛
不過我0識tp飯 咁濟唯一一個有推既係一個大馬ske飯最近入埋tp坑
身邊朋友都係睇日本48!46/地下好多都話迪正但都唔會真係去抽去見真係買到多張飛想換都唔知同邊個換
之前香港akb飯一係舊登一係呢度同fb
但香港班tp飯可以邊度搵?定要自己上去浪到相應?
上個月我係tp 個dc到同人原價買左張飛 見好多人都會換
我都冇咩點識其他fans 但公演都有見過幾個香港人
有時直播都會見到幾個 特別係迪同曉晴
可能係呢度既手足
可以相認下
會唔會就係你哋 我睇youtube 留檔都係靠某幾個香港好手足
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞