[AKB48 Team 01]台灣神級女團AKB48 Team TP討論區 #8

1001 回覆
6 Like 11 Dislike
明明就好靚女
隊長好正
@邱品涵
其實坦白講,我係DD52先知佢嘅(繼而先知AKB48 Team TP),嗰陣睇佢first round係覺得:呢條女係咪白卡㗎 (尤其係知佢係香港人之後,心諗如果佢真係咁嘅性格,喺香港係俾人排硬嗰嚟㗎喎...
不過佢喺DD52嘅時間其實係幾出色嘅,睇得出係有實力,但好同意你所講,佢自己一個嘅時候真係冇乜特色,比較適合做陪襯嘅

附上曉晴喺DD52裡少數出眾嘅表演(可能因為得三個人表演,要睇到佢唔難
屌,唔記得貼link
https://youtu.be/5lF9jbYrYCQ
Sica都白卡㗎窩
兩種白卡唔同
Sica嘅白卡feel係令人feel到佢熱愛日本文化,係熱血感嘅白卡,覺得同佢做朋友會好開心,好似細路仔咁玩
曉晴嘅白卡係偏向弱智feel,唔似現實裡面會遇到嘅人,似係set好嘅人設。尤其係知佢係香港人,經歷完咁多年教育制度嘅摧殘,要人信佢係真心咁天真樂觀開朗有啲難。再加上佢個樣又冇迪仔同Sica咁好(主要係排牙嘅問題 ,排牙整一整可能會靚過Sica,Sica勝在五官端正清清秀秀),個觀感就更加差。當然我好欣賞佢咁勇去台灣追夢,如果今日佢唔係有香港人呢個角色,佢作為一個日系idol其實係好啱嘅,亦都好有初戀感,但前設係你會信佢小太陽呢個設定係真實嘅佢。

利申:無意攻擊曉晴嘅,一路睇佢喺DD52嘅表現都覺得佢係得嘅,出色嘅。只係當初對佢嘅第一印象係覺得有啲假到令我心諗:呢條女係咪弱智㗎(Sorry for好撚惡),但之後真係睇到佢好努力,而佢呢個人設佢亦都冇崩壞,可能真實嘅佢真係咁。總括而言我都鍾意曉晴㗎,但佢俾人嘅第一印象(尤其係女性)會比較差少少 佢屬於係越睇會越鍾意嘅類型,而唔係迪仔嗰種第一眼就覺好吸引嘅類型。
屌你好撚詳盡 好撚中肯
只可以講couldn't agree more
仲有gif:
暗戀假動作嘅曉晴真係好靚, 好gfable

(其實我仲有兩張,但唔知點解upload唔到

告訴你一個秘密完美貼合小太陽人設

跳I'm not yours又捉到性感條線

果然各花入各眼,我好鍾意迪隻虎牙
至於大腸我真係唔熟,唔評論

毒L迪
https://www.instagram.com/p/CXtVn1mvqWs/

差啲認唔到曉晴 呢輯好靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞