[AKB48 Team 01]台灣神級女團AKB48 Team TP討論區 #8

1001 回覆
6 Like 11 Dislike
岩岩T組宣布個陣 見到77行出黎個下
時間停左咁 到全部宣布完 全場靜左幾秒冇人比到反應

估唔到第一次現場睇重大發表係咁重大
有個唔知算唔算好消息
成員畢業之後都拎得返個ig
我係咪應該慶幸落去唔成
如果唔係我都會喊到仆街
*我
可能喺直播度已經放咗風
好似Momo 美玲都係
見到好多牛高馬大既男仔都喊到收唔到聲
有個好似直頭要工作人員扶出去
不過都建議點都去睇返次
本身推邊個?6月仲抽唔抽?想去都要抽中家黎緊一定仲難抽 但佢哋好多呢單選拔又點玩?
好似詩雅咁畢左業返去握手?
推麵麵
如果係今次畢業既睇得多既就宿舍3個
但基本上全部都會留意 生寫拍得靚唔同人都會指定下

之後幾個月搶到飛實搶 但應該好難了
平時都係差唔多包尾幾十個買到

成員話仲有幾個月 7單應該完到宣傳期既
8-9月搞埋5周年X畢業演唱會同握手差唔多了
應該話買到習慣左講抽 sorry
利伸都試過推畢業一邊排隊等握手一邊喊 ,但真係握時死忍,真係好推既mb畢業真係好似分手咁
麵麵都係一個好偶像有時都會睇下佢既直播精華都明白點解做到麵皇 用我本身推既ske黎講應該係須田個種 但好似冇咁釣?但我成日覺得佢好似唔識攰咁睇到都覺得好攰

不過講返正題即係仲有一年時間玩?定你講今年8-9月咁快!?今年先4周年唔會同年又5周年掛
個陣係睇直播入麵坑 一開始覺得佢好有活力
之後覺得佢其實好識諗 我估佢有機會做T組長
釣就唔係好算 但佢記fans係幾勁

講釣10就真係好叻 唔怪得咁多人暈佢

冇一年啦 今日聽法法直播話幾個月 但應該半年內咁
今年4周年係延左 正常應該9月到就搞5周年 我估真係9月就真畢業

今次畢業有冇你推既成員 有既真係把握機會睇多幾次
品涵都畢業
麵麵mc 都好勁應該係個人醒目 ,思路幾清晰口條又唔錯佢握手會應該都幾好玩 ? 之前睇d飯走去問佢有冇咩想同我講真心笑左
半年內就真係好難搞..咁新單 ,選拔位但冇握手!?
今次畢既推咪小邱囉 本身鐘意sskr 品涵 mina
有冇人知六月幾多號公演
我六月好忙唔知有冇時間去
不過都應該係抽咗先算
9-11有4場 但未知邊日係邊組
佢握手會你講慢兩秒就冇機會比你講了

咁你都仲算好彩 6個都仲有4個留
見有人推7-8個得返1個
仲有留意下既好似77 阿婕 涵涵 瑞婷 聰明王布丁同哈囉王mo mo ,不過呢個態度都似100%走 我本身好鐘意哈囉center 日文原曲 ,但因為之前斬人 ,最後見唔到川榮 ..首歌都冇咩點再唱過
布丁走左 ,布朗妮又冇埋 呢個cp 真接做2人女子組合直接出道都得瑞婷剪短頭髮正左勁多返黎升格個陣咁high 仲以為會返嚟大展拳腳 ..點知轉頭都係走
呢次真係走左好多有潛質同有實力既mb
瑞婷真係幾好 佢短頭髮真係好正
但佢對公司都應該好不滿
特別係柏靈單野
唔同成員都唔多唔少睇到佢地好不滿高層
唔係應該冇咁多人走
迪以外有啲興嘅都走,唉
唔該晒
走咁多人 橕唔橕得住
柏靈單野真心癲同迷 突然咁樣解約事後先再出信..不過好似話傳佢屌7公司同高層個d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞