[AKB48 Team 01]台灣神級女團AKB48 Team TP討論區 #8

1001 回覆
6 Like 11 Dislike
之前佢話無,你入直播問下
我叫迪俾佢睇
兩姐妹唱夜蝶
AKB48 Team TP正式生〈藤井麻由〉暫停活動 公告⁣

AKB48 Team TP正式生〈藤井麻由〉因違反AKB48 Group成員必須遵守之行為條例,造成粉絲的誤解與成員們的困擾,即日起(3/19)將予以停權處分,暫停〈藤井麻由〉所有公開藝能活動,惟基於履行演出合約之義務,目前已排定之4/2(日)『大港開唱』仍將持續進行,但個人官方帳號(Instagram、浪 Live)將停止更新及播出,令其深刻反省、檢討,給予重新改正之機會,其具體回歸時間得視狀況改之再另行公告,懇請大家諒解,謝謝!⁣

AKB48 Team TP 營運團隊 敬上
dcard台仔話疑似食仔
咁依家停埋權咪可以瘋狂食仔
啱啦,退團食仔啦
仆街 小卉又咩事
其實係咪得好少香港人有追Tp 冇咩人傾咁
係 可能得十幾廿個
原來得咁少咩
有時見小迪koharu 直播都有d香港人
係咪都係同一班黎
係 最活躍嘅嚟嚟去去都係嗰幾個
有冇人打算下個月去公演 如果搶到飛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞