[AKB48 Team 01]台灣神級女團AKB48 Team TP討論區 #8

1001 回覆
6 Like 11 Dislike
但佢地話好多未錯左 頭兩場未熟
T 8個畢業
【速報】AKB48 Team TP「Unit TIC TAC TOE」張法法、高云珏、周佳郁、林潔心、林倢、劉語晴、小山美玲、羅瑞婷 畢業發表。

詳情資訊情等官方發表。

77做左隊長一陣就唔玩
仲有珏哥啱啱先選拔 唉
1期真係畢業潮
晚上P組應該仲會有?
大家要做好心理準備
最少希望迪mina 曉晴 品涵不要走
岩岩入坑唔夠一年就撞畢業潮 有d最近慢慢留意得多左就走了
一定好多 琴日第一次睇P
曉晴同小迪表演真係好好
間公司啲人咁閪
俾我都走啦
唔驚變下個柏靈咩
仲要收入低
大把人仲要返pt先生存到
第一次認同你
AKB48 Team TP一期生成員 畢業公告⁣

誠如2023年5月14日《手牽手》公演上的宣布,一期生成員:⁣

【Unit TIC TAC TOE】劉語晴、周佳郁、林倢、林潔心、羅瑞婷、高云珏、張法法、小山美玲⁣
【Unit Peek A Boo】邱品涵、王逸嘉、李孟純、李采潔、鄭佳郁、高硯晨⁣

確定即將從AKB48 Team TP畢業!⁣

具體的畢業與最後活動時間,將於確定之後公告。在此之前,以上成員們的公開藝能活動與個人官方帳號(Instagram、浪 Live)仍將持續進行與更新,感謝大家一直以來對以上一期生成員們的愛護,懇請大家繼續支持,謝謝!⁣

AKB48 Team TP 營運團隊 敬上

成村人
成堆友走哂
唉屌
今次真係哭L咗
屌 咁都比我講中品涵都唔玩咩事 因為睇佢直播同切晃好搞笑先認真睇tp ,點知真人都未見到就唔玩最近仲吸左咁多新飯...又話搬屋洗好多錢要搵錢定其實出去佢可以搵得仲多過喺好言
涵涵都走但家姐留 睇唔透 又專心學業?
會唔會係因為柏靈單嘢
搞到佢哋走嘅決心大咗
我仲未同涵涵影過相
瑞婷逸嘉
品涵應該好多人估到 見佢d fans都唔多意外
靈逸嘉婷 齊上齊落
還我邱品涵真係c3完到依家疫情完 幾年都未見到依家又話畢業 慘
可能有後路掛 (準備睇dcard 又屌鳩切晃搞到佢唔續約)
講真幾可惜tp表演力最強之一 又有偶像感 腹黑搞笑 希望可以繼續留喺演藝界
琴日第一次睇佢 表演力真係好勁 仲有真係好靚
吸最多路人應該就係佢
前途計應該唔洗擔心佢既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞