[AKB48 Team 01]台灣神級女團AKB48 Team TP討論區 #8

1001 回覆
6 Like 11 Dislike
我依家都係咁 星期六日去兩日
自己行下或者搵下朋友食飯
感謝大家對AKB48 Team TP的支持與鼓勵⁣
第七張單曲選拔成員名單正式發表⁣
(*名字排序無關名次、站位順序)⁣

🏅正式生 - 劉語晴 LIU, YU-CHING⁣
🏅正式生 - 潘姿怡 PAN, TZU-YI⁣
🏅正式生 - 林亭莉 LIN, TING-LI⁣
🏅正式生 - 邱品涵 CHIU, PIN-HAN⁣
🏅正式生 - 劉曉晴 LAU, HIU-CHING⁣
🏅正式生 - 蔡亞恩 TSAI, YA-EN⁣
🏅正式生 - 林倢 LIN, CHIEH⁣
🏅正式生 - 李佳俐 LI, JIA-LI⁣
🏅正式生 - 王逸嘉 WANG, YI-CHIA⁣
🏅正式生 - 林于馨 LIN, YU-HSIN⁣
🏅研究生 - 小山美玲 OYAMA MIREI⁣
🏅正式生 - 宮田留佳 MIYATA RUKA(初選拔)⁣
🏅研究生 – 高云珏 GAO, YUN-JUE(初選拔)⁣
🏅研究生 – 翁彤薰 WENG, TUNG-HSUN(初選拔)⁣
🏅研究生 – 袁子筑 YUAN, TZU-CHU(初選拔)⁣

🎖正式生 - 冼迪琦 SIN, TIK-KEI(Center)⁣

AKB48 Team TP ⁣
第七張單曲《11月的腳鍊》⁣

迪終於有c
迪B香港第一人啦
楊局長出信未 為香港爭光
下一單要抽了
你搭邊間?
咁貴咩?
我以上次去睇演唱會嗰條數嚟計
機票酒店食嘢搭車 加埋
https://www.instagram.com/p/ComYgmmBh1c/
幫手推下先,係時候改po頭
tp公演點抽
唔係抽的 係鬥快買飛5月個場 開頭諗左兩分鐘去唔去就賣哂有朋友買到 都係買多張同返飯換多場
想問上次係睇4周年?btw涵涵今次跌選拔成個天使團升哂格反而一個選拔位都冇
終於 冼迪琦

還我涵涵
李家三姊妹得返栗子有 .李momo 明明ig追蹤數升到僅次於迪但都又落選係迪c同mina再上返選拔開心啲 ..雖然再落先係新聞
話時話睇直播見唔少香港人 ,係咪有啲都係到
ahhhhh, 嗡嗡終於有機會到嗡嗡
嗡嗡唱歌超勁 人又搞笑 都值得既入
不過今次易沄冇份
估計係因為呢首歌唱嘅難道會大啲?
易沄唔太唱得
易沄無上
唔太難唱 披露過啦 不過跳舞勁個d今次都幾多冇份
仲有潔心冇上都少出奇依家咁紅
如果計近期最紅應該係潔心 佢都冇上
今次TP最嘈既幾個都入左
2+?
台仔call得幾好呢首之前香港係未到呀 未到呀 屌你老母
Btw羨慕呢兩日去到現場睇既朋友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞